Siniša Mihajlović obožavao je ovo mesto, a sad tu uživa njegova porodica: Bazen i terasa s koje puca pogled na more
Foto: Instagram printscreen/ariannamihajlovic

predivno

Siniša Mihajlović obožavao je ovo mesto, a sad tu uživa njegova porodica: Bazen i terasa s koje puca pogled na more

Sinišina porodica uživa u svemu što je stekao tokom fudbalske karijere, a najviše novca ulagao je u nekretnine

Objavljeno: 15:05h

Nakon što je preminuo, porodica Siniše Mihajlovića nastavila je svakodnevno da evocira uspomene na njega. Iza sebe je ostavio petoro naslednika i predivnu suprugu koja je bila do poslednjeg trenutka uz njega. Sada, Sinišina porodica uživa u svemu što je stekao tokom fudbalske karijere, a najviše novca ulagao je u nekretnine.

Njegova ćerka Virdžinija danas često posećuje i omiljeno mesto svog oca, prelepu i luksuznu vikendicu na Sardiniji.

Posle Mihajlovićeve smrti, njegova porodica poseduje i luksuzni stan u Rimu, ali i prelepu planinsku kuću u Abrucu. Ipak, omiljeno mesto za odmor mu je bila upravo vila u Porto Červu na Sardiniji. Oaza mira skockana je tako da oduzma dah svakom ko u njoj boravi, a sva Sinišina deca često borace u njoj.

I njegov rođeni brat Dražen boravio je mnogo puta na toj lokaciji, a jednom prilikom je otkrio i da je tu proveo medeni mesec.

- Supruga Jelena i ja smo medeni mesec proveli u mestu Porto Červo na Sardiniji, u Sinišinoj vili “Srbija”. Nosimo divne utiske i upravo tamo su njegova deca odabrala ime za našu bebu - rekao je svojevremeno Dražen.

Arijana Mihajlović
foto: Instagram/ariannamihajlovic

U Sardiniju se Mihajlović zaljubio čim je kročio na to ostrvo, te kako je Italija postala njegov drugi dom zbog poslovnog angažmana, koristio je svaki slobodan trenutak da uživa u toj fantastičnoj pokrajini. Čim je stekao uslove, doneo je odluku da u Porto Červu napravi mali mediteranski raj za svoju porodicu, za čije je uređenje bila zadužena supruga Arijana.

Kuća ima prostrano dvorište i bazen, veliku terasu sa koje puca nestvaran pogled na more, dok su vrtovi prepuni mirisnog mediteranskog rastinja i ukrašeni kamenjem različitih oblika.

Arijana Mihajlović
foto: Instagram/ariannamihajlovic

Ovo mesto, inače, poslednjih decenija jedno od omiljenih utočišta svetskog džet seta.

Upravo ovih dana u čarobnom mestu na severoistoku Sardinije Arijana uživa sa svojom mlađom ćerkom Virdžinijom koja je u ponovo u drugom stanju.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam/Nevena Mijušković/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.