Pojavila se nikad viđena fotografija dece Dragane Mirković: Ovaj prizor oduševljava, zabeležen momenat iz prošlosti
Dragana Mirković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DETINJSTVO

Pojavila se nikad viđena fotografija dece Dragane Mirković: Ovaj prizor oduševljava, zabeležen momenat iz prošlosti

Draganina naslednica objavila je fotografiju iz detinjstva

Objavljeno: 18:38h

Deca Dragane Mirković i Tonija Bijelića - Marko i Manuela Bijelić u poslednje vreme izuzetno su aktivna na društvenim mrežama.

Naime, iako su Marko Bijelić i Manuela Bijelić godinama vodili miran život daleko od očiju javnosti, nakon što su njihovi roditelji objavili da se razvode oni su postali izuzetno aktivni na društvenim mrežama.

Sada je Manuela na svom Instagram nalogu podelila uspomenu iz detinjstva i prizorom raznežila mnoge.

Naime, ona je objavila fotografiju iz detinjstva na kojoj sa bratom pozira u narodnoj nošnji, a na nogama su imali obuvene opanke.

Manuela je objavila fotografiju iz detinjstva
Manuela je objavila fotografiju iz detinjstvafoto: Printskrin: Instagram/markobjlc

Podsetimo, Dragana Mirković je jednom prilikom istakla da je presrećna što se njeni naslednici ne eksponiraju medijski.

- Njihova je odluka da se ne eksponiraju medijski. To je malo i začuđujuće jer obično klinci u tinejdžerskom dobu požele da budu viđeni, požele da budu bitni. To je, valjda, negde prirodno. Međutim, oni ne. E sad, da li je to negde moja krivica, uslovno rečeno... Ja sam presrećna što se ne eksponiraju, što su tako odlučili. Meni je uvek bilo dovoljno da je tu samo jedno poznato ime, moje. Još deca? Neka hvala! Moja je krivica jer su to odlučili jer su me jedino videli uplakanu u životu kada sam plakala zbog laži neke koja je objavljena javno. Trebalo je to da sakrijem od njih, ali sam ja preiskrena! Nisam ništa želela da krijem od njih - kazala je Dragana pre nešto više od dve godine o deci.

- Marko je završio akademiju, sada studira ekonomsko pravo, a Manuela bira između dva fakulteta, bila joj je matura... Odlični su učenici, nikad nisam imala problem sa njima. Ja sam blagoslovena što se tiče njih. Mene su usrećili beskrajno - dodala je tada u emisiji "Amidži šou".

Bonus video:

00:39

Dragana Mirković koncert

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.