DA SE ČOVEK ZABEZEKNE OD PRIZORA: Kuća od KAMENA, HOTEL, RESTORAN - evo šta sve ima Kusturica u Boki, RAJ ZA ZEMLJI
Foto: Milos Tesic/ATAImages

SVAKA ČAST

DA SE ČOVEK ZABEZEKNE OD PRIZORA: Kuća od KAMENA, HOTEL, RESTORAN - evo šta sve ima Kusturica u Boki, RAJ ZA ZEMLJI

Kusturica više ne dolazi tako često u Bokokotorski zaliv, a sve obaveze oko restorana dodelio je prijatelju koji mu i vodi posao u Crnoj Gori

Objavljeno:

Mnoge javne ličnosti su kupile nekretnine na moru gde provode letnje dane, a jedan od njih je i Emir Kusturica.

Naime, najpoznatiji srpski reditelj Emir Kusturica porodičan dom koji ima u Herceg Novom u potpunosti je adaptirao u restorane i manji hotel.

U delu grada koji se naziva Skver Kusta je unutrašnjost lokala opremio prema najboljim svetskim standardima, a najvidljiviji motiv su delovi iz filma "Dom za vešanje".

Nekadašnju železničku stanicu reditelj je pretvorio u mali hotel, deset metara od mora, sa terasom sa koje se vidi velika luka u Herceg Novom.

Izvor blizak portalu tvrdi da za razliku od prethodnih godina, Kusturica više ne dolazi tako često u Bokokotorski zaliv, a sve obaveze oko restorana dodelio je prijatelju koji mu i vodi posao u Crnoj Gori.

- Emir je ranije češće dolazio ili smo ga bar češće viđali. Sad ga dugo nismo videli, verovarno dođe na kratko, obiđe sve i vrati se za Beograd - kaže izvor i nastavlja:

- Nedavno je pored starog restorana otvorio još jedan. Lepo je, sve je novo, ali najbitnije je da ima ljudi. Neki dolaze jer je na samom ‘Skveru“, pruža se lep pogled od restorana ka moru, a neki da bi ga sreli – kaže izvor.

Bonus video:

51:56

REDAKCIJA 02.07.2024. 2. DEO

(Espreos/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.