ZAŠTO JELISAVETA I TEODOSIĆ O OVOME NISU GOVORILI? Sve se odvijalo POD VELOM STROGE TAJNOSTI
Foto: Vladimir Šporčić

čestitamo

ZAŠTO JELISAVETA I TEODOSIĆ O OVOME NISU GOVORILI? Sve se odvijalo POD VELOM STROGE TAJNOSTI

Sve je bilo pažljivo organizovano

Objavljeno: 11:19h

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug košarkaš Miloš Teoodsić nedavno su krstili svoje naslednike, Petru i Bogdana. Proslava je bila pažljivo planirana i realizovana uz prisustvo bliskih prijatelja i porodice.

Kumovali su Teov dugogodišnji prijatelj Srđan i Tanja Krstić, supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića.

Sve se odvijalo pod velom stroge tajnosti, daleko od očiju javnosti i medija. Oni su se potrudili da ovaj važan trenutak prođe u miru i harmoniji, bez prisustva paparaca i neželjenih komentara, piše Alo.

1 / 8 Foto: Starsport©

- Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti. I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana - kaže izvor i dodaje da poznati par nije štedeo kako bi svaki detalj bio njihovim željama.

- Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača. Od dekoracije, benda, muzike i hrane sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - zaključio je izvor za Alo.

Bonus video:

04:37

TA ORGANIZACIJA JE NAJUTICAJNIJA, A USKO SU POVEZANI SA HAMASOM Stručnjaci analiziraju motive napada na Ambasadu Izraela

(Espreso/Alo/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.