KO SE SEĆA UNE GRUJIĆ? Srbi su OBOŽAVALI ovu ZGODNU CICU, a onda je NESTALA: OBOGATILA SE SKIDANJEM i ima DEČKA
Foto: Printscreen Instagram/unagrujic1984

bomba

KO SE SEĆA UNE GRUJIĆ? Srbi su OBOŽAVALI ovu ZGODNU CICU, a onda je NESTALA: OBOGATILA SE SKIDANJEM i ima DEČKA

Una Grujić je bila popularna, a evo šta radi sada dok je u medijskoj ilegali

Objavljeno: 17:23h

Bivša učesnica rijalitija "Maldivi" i Plejboj zečica Una Grujić je u jednom periodu života bila mega popularna starleta, a onda je prosto nestala sa medijske scene. O njoj već par godina ništa ne znamo, budući da nije mnogo objavljivala fotografija na svojim društvenim mrežama, a onda je došlo do promene.

Una se zaljubila i sa svojim zgodnim partnerom je krenula na putovanja motorom.

Ona sada svakodnecno izbacuje svoje fotke, ali i fotke svog partnera na Instagramu, a vidimo i da su svašta stigli da posede putujući ovom mašinom.

Una sa dečkom
Una sa dečkomfoto: Printscreen Instagram/unagrujic1984

Ono što je zanimljivo je da je Una i dalje veoma zgodna žena, a oduvek je važila za jednu od najlepših starleta.

Una je na Instagramu sada pokazal i kako uživa u sunčanju i kupanju, a njene bujne grudi po kojima je i prepoznatljiva su u prvom planu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/unagrujic1984

Podsetimo, Una ne krije da je imala težak život. Kada joj je otac poginuo, sa majkom i bratom živela je u bedi i siromaštvu, a često se dešavalo da nisu imali šta da jedu.

Una je samohrana majka devojčice, a svojevremeno je priznala da je počela da pleše gola po klubovima kako bi prehranila dete.

Una ne krije da je imala težak život
Una ne krije da je imala težak životfoto: Printscreen/Instagram/grujicuna84

- Najteže mi je bilo kada je tata umro. Živeli smo u bedi. Bilo je situacija da nismo imali šta da jedemo. Sećam se "kupus perioda". Tada smo jeli samo kupus i krompir, na sto načina. Ništa drugo nismo ručali, jer je bilo teško vreme. Mama nije mogla da prodaje benzin na ulici, ali je prodavala palačinke na bazenu i pravila je neki nakit. Bili smo u krizi, pa smo u tom periodu doručkovali, ručali i večerali palačinke - ispričala je jednom prilikom Una za medije.

Podsetimo, pre ovog partnera Una je bila udata za izvesnog Aleksandra.

Na toj svadbi su bili Nenad Marinković Gastoz, Vuk Đuričić, nekadašnji učesnici "Parova", kao i Jovana Tomić Matora.

1 / 12 Foto: Privatna arhiva

Una i Aleksandar su se venčali kraj bazena, a njihov stajling je bio, malo je reći - šokantan. Ona je nosila providnu venčanicu, a on crno odelo, pantalone se pertlama, kao i cipele sa bodljama. Tetovaža iz intimnog predela mu je virela, a videle su mu se čitave prepone dok su mu "muškost" pertle jedva obuzdavale.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:52

Jak pljusak u Beogradu

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.