ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA POZNATOM PEVAČICOM? Viđeni ZAJEDNO U JAVNOSTI, pojavili se ovi detalji
Zoran Marjanović, Foto: M.M./ATAImages

detalji

ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA POZNATOM PEVAČICOM? Viđeni ZAJEDNO U JAVNOSTI, pojavili se ovi detalji

Marjanović i pevačica sada su glavna tema medija

Objavljeno: 20:27h

Već neko vreme po gradskim kuloarima kruže priče da je Zoran Marjanović u šemi s pevačicom Indirom Indi Aradinović, s kojom je imao uspešnu saradnju kada joj je komponovao pesme za prvi album, a kasnije i hit "Bato, bre", koji ju je podigao na vrh estradne scene.

Razmenjivali nežnosti

Tragom te informacije mediji su juče posetili jedan privatni bazen.

Vlasnik velikih folk hitova stigao je oko 14 časova, a društvo mu je u prvih sat vremena pravila ćerka Jana, nakon čega su spazili i pevačicu, koja se opustila i uživala u letnjim čarima.

Sa cigaretom u ustima uputila se ka ležaljci, a kroz samo nekoliko minuta Zoran je s drugog kraja bazena doleteo kod nje i sočno je poljubio u obraz.

Marjanović je sa sobom poneo pivo i udobno se smestio na pevačicinu ležaljku.

Njih dvoje nisu marili za znatiželjne poglede prisutnih. Vrelo nedeljno popodne su provodili u ćaskanju, a pali su i nežni dodiri.

Zoran Marjanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su se naočigled svih držali za ruke, a Marjanović je u jednom trenutku pomazio pevačicu po butini, kako pišu mediji.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi družila se sa Zoranom i Jelenom od 17. godine, a nakon pevačicinog ubistva pričalo se da nisu ostali u kontaktu.

Bonus video:

01:34

PREKO GLAVE MI JE VIŠE PESMA BATO BRE! Indi šokirala izjavom o svom najvećem hitu: Imam ja i DRUGE DOBRE PESME, NE SAMO TU!

(Espreso/Kurir/Maša Komatina/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.