NATA OBMOTALA PEŠKIR I POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo gde se BAŠKARI i kako provodi VRELE DANE
Nataša Bekvalac, Foto: ATA images

prelepa

NATA OBMOTALA PEŠKIR I POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo gde se BAŠKARI i kako provodi VRELE DANE

Pevačica je pokazala kako uživa

Objavljeno: 16:31h

Pevačica Nataša Bekvalac slobodno vreme provodi sa svojom porodicom na imanju u Čeneju ge ima luks vilu sa ogromnim dvorištem i bazenom.

Ona je sada sa svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako uživaju. Nataša se prvo uslikala dok je šetala u peškiru, a potom je fotografisala svoju majku u kupaćem kostimu.

Natašina mama je sa unucima bila kraj bazena, dok je bila u jednodelnom kupaćem i sa šeširom na glavi, a mnogi su pohvalili njen izgled.

Ona je sada sa svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako uživa
Ona je sada sa svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako uživafoto: Printscreen Instagram/bekvalceva

Inače, nedavno su komšije Nataše Bekvalac progovorile o njenom životu van kamera.

- Nata je carica, viđamo je ali uglavnom iz stana izađe u auto, spakuje klinke i ne zadržava se puno na ulici. Ona je toliko opuštena, da ne znate ko je nikada ne biste pomislili da je javna ličnost. Ona u pidžami izađe da baci smeće do kontejnera, bez šminke i u japankama. Znate kako se ona često šali, da izgleda kao skitnica privatno, e to nije slagala, kroz osmeh kaže komšija i dodaje:

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

- Ne slušam to što peva i ne mogu da ocenim, ali mogu da procenim kada je neko dobar čovek, a ona to jeste. Ljubazno se javi, sada kada su vrućine ona sipa vodu tim psima lutalicama. I sama je udomila neke, kažem vam, potpuno jedna žena na mestu.

- Viđamo je uglavnom sa mlađom ćerkicom, kojoj svrati da kupi tako neke dečije zanimacije. Inače, ona se očigledno hrani zdravo jer joj je korpa uglavnom puna povrća i namirnica niske nutritivne vrednosti. Uvek je bez šminke, sa punđom na glavi i nasmejana. Prihvati da se slika sa prolaznicima, samo ponekad kaže: ček da stavim naočare da ne budem totalno raspadnuta. Ona je toliko duhovita i zbija šale na svoj račun, da to ne možete da ne primetite, pričaju radnice iz obližnje radnje.

Bonus video:

00:49

Nataša Bekvalalac pravi ludu žurku

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.