ANDRIJA, PA ŠTA NAM TO RADIŠ? Milošević NASMEJAO CELU ZEMLJU, ovo samo on može da uradi, smeh do suza
Andrija Milošević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

duhovit

ANDRIJA, PA ŠTA NAM TO RADIŠ? Milošević NASMEJAO CELU ZEMLJU, ovo samo on može da uradi, smeh do suza

Milošević je ponovo nasmejao ljude koji ga prate na društvenim mrežama

Objavljeno:

Glumac Andrija Milošević, poznat po svojoj originalnosti i smislu za humor, nasmejao je svoje pratioce do suza novim klipom.

Naime, on se snimio u automobilu koristeći filter "napumpanih" usana i izobličenog lica od botoksa, praveći šaljive komentare i nasmejavajući svoje pratioce.

U ovom videu, Andrija se nalazi u automobilu sa prijateljem koji ga vozi, dok se on zabavlja koristeći filter i komentariše kako mu "puca silikon" na usnama. Ovaj neobičan pristup zabavljanju i korišćenje filtera sigurno je izazvao smeh kod mnogih fanova, dok je Andrija još jednom pokazao svoju kreativnost u stvaranju urnebesnog sadržaja.

Pored ovog snimka, Andrija je u poslednje vreme često delio video zapise u kojima svojoj partnerki Aleksandri Tomić, sa kojom ima sina, priča viceve koji izgleda nisu smešni njoj. Ova originalna ideja privukla je pažnju publike i pokazala da Andrija ne prestaje da iznenađuje svoje fanove svojim neobičnim pristupom zabavi.

"Nemoj da se prevrnemo pući će mi silikon. U meni se budigen predaka, Goksi, samo polako, polako vozi", govorio je on u snimku.

Podsetimo, nedavno je Andrija izazvao pažnju javnosti kada se pojavio sa crnom perikom, roze karminom, ženskom bluzom i nacrtanim obrvama. Ovaj kreativni poduhvat dodatno je naglasio Andrijinu originalnost i hrabrost u eksperimentisanju sa svojim izgledom, što je još jedna od njegovih neobičnih ali simpatičnih osobina.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.