VODITELJKA POKAZALA VITKO TELO U KUPAĆEM: Ima 55 godina i mnogima je ZADALA DOMAĆI ZADATAK, svaka joj čast
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

lepa žena

VODITELJKA POKAZALA VITKO TELO U KUPAĆEM: Ima 55 godina i mnogima je ZADALA DOMAĆI ZADATAK, svaka joj čast

Jelena je oduševila sve ljude objavom

Objavljeno:

Pre nekoliko dana zvanično je počelo leto, a s njim i takmičenje za najbolji kupaći kostim na javnoj sceni. Ili za najbolje obline? Svejedno... U svakom slučaju, sezona je otvorena.

U trku se upravo uključila i Jelena Bačić Alimpić. Nekad uspešna voditeljka, danas jedna od najčitanijih spisateljica, uspela je da nas raspameti uprkos činjenici da uveliko hoda šestom decenijom života i da ima zvanje bake koje s velikim ponosom nosi.

Ovih dana Jelena se odmara na Šolti, jednom od najlepših dalmatinskih ostrva, gde uživa zajedno sa ćerkom Dunjom, koja je nedavno diplomirala u Holandiji.

Zagledana u daljinu, Jelena sedi na jednoj steni, pod suncem, a svetloplavi bikini savršeno se složio sa modrom bojom mora koje je okružuje.

U prvom planu su leđa, ali i izvajane noge. Na jednoj vidimo tetovažu ptice, koju je uradila pre nekoliko godina u želji da podrži želju sina Marka da se istetovira. On ima istu sliku na ruci.

Prelepa Šolta sa sirenom na stenju“, glasio je jedan od komentara. U svakom slučaju, Jelena Bačić Alimpić u kupćem kostimu nikog nije ostavila ravnodušnim.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Hello/Katarina Milošević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.