PRE POLA VEKA BRENI JE ČOVEK PROREKAO OVO: Nepoznata osoba došao je u njen DOM, nije ni sanjala šta SUDBINA sprema
Lepa Brena, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

otvoreno je govorila

PRE POLA VEKA BRENI JE ČOVEK PROREKAO OVO: Nepoznata osoba došao je u njen DOM, nije ni sanjala šta SUDBINA sprema

Lepa Brena doživela je fascinantnu slavu i sudbinu, a još kao dete mogla je da nasluti šta je čeka

Objavljeno:

Mada predviđanje sudbine može biti i interesantno i pomalo zastrušujuće istovremeno, mnogi vole da saznaju šta im neko može reći o budućnosti, bilo da u to verujete ili ne.

Kada je bila dete, u kuću Fahrete Jahić, danas svima poznate kao Lepa Brena, došao je jedan čovek koji je bez ikakvog pitanja prorekao devojčici neverovatnu sudbinu.

Poznato je da je, kad je već bila poznata, Brena otišla u kuću Vangelije Dimitrove, poznate i kao baba Vanga, gde je saznala mnogo toga o svojoj budućnosti, ali prvi susret s jednim čovekom ostaće joj zauvek u sećanju.

Dva proroka su bila krucijalna u mom životu. Kada sam imala 14 godina, bila sam u to vreme klinka koja nije toliko izlazila po diskotekama. Sećam se da sam sa svojom mamom bila kod komšinice, teta Sene. Došao je jedan stariji čovek, koji je zamolio za čašu vode. Brzo sam ustala i dodala mu je. On je ušao i seo u prostoriju. Pitao me je čija sam, na šta se nadovezao: “Vidite, ova vaša ćerka, ona će biti jako, jako poznata. Koliko očima vidi, toliko će ići daleko. Koliko rukama raširi, toliko će moći da uzme“. Tada sam već pomislila: kakve su ovo gluposti? — bila je nepoverljiva Brena prema njegovim rečima.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

— On se na to sve nadovezao i rekao da ću biti poznata kao Josip Broz Tito, u tom trenutku sam izgovorila: “Ovo je totalna glupost, nešto što je nemoguće”. Pogledao me je i poručio mi: “Bolestan sam čovek i idem na Sremski front, bolujem od dijabetesa. Molim te, kada se to desi, seti me se. Pomisli na mene i upali mi sveću”. Ja ću sad da se rasplačem koliko je to za mene bio emotivan momenat. Tada sam bila dete i nisam mogla ni da pretpostavim šta mi sudbina sprema. I dan danas ga se sećam, uvek mu zapalim sveću — ispričala je pevačica u emisiji "Amidži šou".

Bonus video:

02:11

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

(Espreso/Glossy/M.R/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.