LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Ivana smuvala 40 GODINA STARIJEG, a sa 25 IZGUBILA NEVINOST: On stariji od NJENE BABE
Foto: Printscreen Instagram/ivanam.95

DA LI JE MOGUĆE?

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Ivana smuvala 40 GODINA STARIJEG, a sa 25 IZGUBILA NEVINOST: On stariji od NJENE BABE

Mis Balkana je progovorila o svojoj šokantnoj vezi

Objavljeno: 12:07h

Ivana Mitrović, Mis Balkana i bivša učesnica "Parova", već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa 40 godina starijim Zoranom Buđićem Kobrom.

Mitrovićeva je jednom prilikom ispričala najintimnije detalje iz njihove veze.

- Dolazim iz rijalitija "Parovi". Tamo sam upoznala Kobru, jer je on bio često gost u rijalitiju. Kada se stvorila situacija da se još bliže upoznamo, ja sam to iskoristila. Rekla sam mu: "Čekaj me kad izađem iz rijalitija, nemoj da me zaboraviš". I nakon izlaska sam ga kontaktirala i odmah smo kliknuli i započeli zajednički život - priča Ivana i dodaje:

Sve o vezi Ivane Mitrović i Kobre
Sve o vezi Ivane Mitrović i Kobrefoto: Printscreen Instagram/ivanam.95

- Bila sam devica do svoje 25. godine. Kobra je stariji od mene 40 godina i 25 dana. Izašla sam iz rijalitija nevina, ali sam sa Kobrom prvi put probala intimne odnose - istakla je Mitrovićeva.

- Došla je kod mene u stan da je fotografišem. Nisam imao pojma da će se sve to dogoditi - nadovezao se Kobra.

- Sada imam 29 godina, tri i po godine smo zajedno, skoro četiri. Bila sam spremna i osetila sam sigurnost da sa čovekom kao što je Kobra otpočnem strast i počnem sa njim život. Međutim, pre gubljena nevinosti me je verio. Ja sam mu prva devica, a on je meni večan zauvek. Nisam dozvoljava nikom da mi priđe. Ni komunikaciju sa momcima nisam imala - ponosno govori Ivana.

"Baba joj je starija od dečka"

- Baba je starija od mene, za pravo čudo. U početku me je gledala čudno. A posle su se toliko oslobodili, da znam sve tajne babe i dede od Ivane - zaključio je Kobra i na kraju dodao da je Ivaninu ruku tražio od dede.

Znanje iz osnovne škole joj nije jača strana

Podsetimo, ona je gostovala u mnogim emisijama i imala prilike da odgovara na razna pitanja iz oblasti opšte kulture i obrazovanja u jednom kvizu znanja. Izgleda da je lepa misica bežala sa nekih časova u školi.

Kada su je voditelji kviza pitali koji je glavni grad Turske, ona je dala pogrešan odgovor, rekavši da je to Istanbul, umesto Ankare.

Ivana Mitrović
foto: Printscreen Instagram/ivanam.95

Na pitanje koliko je 5 puta 8 rekla je da je 35. Kada je čula tačan odgovor (40) šokirala se. Jedno pitanje privuklo je posebnu pažnju.

- Šta se desilo pre 1976. godine? - glasilo je pitanje, a misica je odgovorila samo:

- To mogu adekvatno kažem kada dobijem informaciju od vanzemaljaca.

Ivana je uspela da odgovori pogrešno na 7 od 8 pitanja iz oblasti geografije, istorije, biologije, matematike i umetnosti.

Mnogi su na društvenim mrežama gledali ovaj video, smejali su se i komentarisali da bi hteli da im se vrati taj jedan minut života zbog kog su doživeli "transfer blama".

Bonus video:

50:12

REDAKCIJA 26.06.2024. 2. DEO

(Espreso/SrbijaDanas/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.