MIMA RASKOPČAO KOŠULJU PA POKAZAO "LJUBAVNI ĆILIM": Nije ni čudo što su MNOGO MLAĐE LUDE ZA NJIM, ko mu mrsi SEDE?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

opa bato!

MIMA RASKOPČAO KOŠULJU PA POKAZAO "LJUBAVNI ĆILIM": Nije ni čudo što su MNOGO MLAĐE LUDE ZA NJIM, ko mu mrsi SEDE?

Glumac je bio glavna tema komentarisanja

Objavljeno: 07:43h

Mnogi naši poznati glumci su imali vrele scene sa koleginicama, te nije čudno kada ih vidimo golišave u nekim filmskim ostvarenjima, a viđali smo i njihove privatne golišave fotke budući da neki glumci jednostavno vole da se fotkaju u svim situacijama.

Ovaj glumac je oduvek važio za velikog zavodnika i "večitog neženju", te je nedavno obradovao prirpadnice lepšeg pola jednom vrućom fotkom bez majice

Mima Karadžić ima fotku gde je go do pojasa. Na toj fotografiji nema malje, te je jasno da ih depilira, budući da je na jednom događaju od pre par dana viđen sa "ljubavnim tepihom".

Nema malje
Nema maljefoto: Printskrin: Instagram/mimakaradzic

Na ovoj golišavoj fotki Mima ima bradu i brkove, dok je na poslednjim fotografijam uslikan skroz obrijan. Bar što se lica tiče.

Mima je raskopčao svoju košulju, te smo mogli da primetimo da se nije još uvek spremio za letnju sezonu. Možda je Mimi ovo novi imidž?

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Što bi rekao Nikola Pejaković u filmu "Mi nismo anđeli 3" - ljubavni bih ćilim zbog te depilir'o! Ali verujemo da Mima ne bi, budući da je to njegov novi stil koji će neke dame, sigurni smo, obožavati.

Mima ima 68 godina, a i dalje svoju liniju održava na najboljem mogućem nivou. Bravo!

Podsetimo, neki od filmova i serija u kojima je igrao popularni glumac jesu: "Vojnici", "Majstor i Šampita", "Sivi dom", "Lepota poroka", "Hajde da se volimo", "Bolji život", "Oriđinali", "Mješoviti brak", "Promeni me", "Budva na pjenu od mora", "Montevido, Bog te video"...

Mima ima 68 godina
Mima ima 68 godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:00

MIma Karadžić drži govor na komemoraciji Žarku Lauševiću

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.