LJUBA PATNOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO STANIJI DOBROJEVIĆ: Iznela ŠOK TVRDNJE o njoj, pa je OPTUŽILA ZA OVU STVAR...
Ljuba Pantović, Foto: Emilija Jovanović

da li je moguće?

LJUBA PATNOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO STANIJI DOBROJEVIĆ: Iznela ŠOK TVRDNJE o njoj, pa je OPTUŽILA ZA OVU STVAR...

Bivša zadrugarka smatra da se starleta nije ponašala kao žena koja izgubi bebu

Objavljeno: 06:59h

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović se žestoko obrušila na Staniju Dobrojević. Njih dve su se sukobile tokom rijalitija, a sada je Pantovćka optužila da je lažirala trudnoću s Asminom Durdžićem.

- Stanija je meni vređala decu i unuku, koje su mi sve na svetu i htela je da me povredi. Brutalno sam joj odgovorila i rekla sam da je bog gleda i da će je kazniti zbog svih reči koje mi je izgovorila - rekla je Ljuba, pa dodala:

- Mislim da joj se sve ovo dešava kao božija kazna. Bila sam šokirana kada sam videla kako se ponaša nakon što je izgubila bebu. Time je ponizila sve žene, majke koje su stvarno prošle kroz taj nesrećan trenutak.

Ljuba Pantović o Staniji Dobrojević
Ljuba Pantović o Staniji Dobrojevićfoto: Printscreen

Ljuba se i ranije se bavila ovom temom, a tada je pričala:

- Ako je izgubila dete, zaista mi je žao, ali mi je lajt fora ponašanje žene posle abortusa. Izgubila si dete, a nekoliko dana posle toga pojavljuješ se u medijima u beloj uskoj haljini. Žene koje su doživele to iskustvo znaju šta je izvodljivo, a šta ne, da ne grešim dušu, ali to njeno cerenje i keženje u medijima nije mi jasno. Žena koja izgubi dete ne ponaša se tako i ne radi to što radi. Ne bi joj bilo prvi put da laže i ta njena branjenja da nije ljubavnica. Imale smo nas dve verbalne okršaje, nabrojala sam joj imena i prezimena muškaraca s kojima je bila. Pretila mi je tada i bila je besna, ali ništa - ispričala je tada za domaće medije Ljuba, koja se osim Stanije, dotakla i drugih učesnika rijalitija, a voditelju emisije u kojoj je gostovala, Dejanu Dragojeviću je rekla nešto neočekivano.

Ljuba smatra da je Stanija lažirala trudnoću
Ljuba smatra da je Stanija lažirala trudnoćufoto: RTV Pink printscreen

- Dejane, ti i ja smo tada bili u svađi, ali smo bili istomišljenici - istakla je Ljuba za Hajp televiziju.

Podsetimo, Ljuba Pantović je nedavno za Espreso prokomentarisala aktuelne teme iz Elite, a šta nam je rekla detaljnije pogledajte OVDE.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo/Zorica Zarić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.