SRBI SINOĆ NISU MOGLI DA ODVOJE POGLED OD LEPE LJUBICE: Evo zbog čega su svi BRUJALI O NJOJ, POSLANICA i DIVA
Foto: INSTAGRAM, LJUBICA_VRANES / SCREENSHOT

prelepote

SRBI SINOĆ NISU MOGLI DA ODVOJE POGLED OD LEPE LJUBICE: Evo zbog čega su svi BRUJALI O NJOJ, POSLANICA i DIVA

O stručnom žiriju se sinoć dosta brujalo

Objavljeno: 07:30h

Već smo pisali o tome da je održano finale takmičenja "Nikad nije kasno". Pobednici ove sezone su Selma Čavkić, koja je osvojila najviše Fejsbuk glasova, Sašo Bašeski koji je osvojio najviše SMS glasova, a pobednik stručnog žirija je Ružica Čavić Tomićević.

Baš o stručnom žiriju se sinoć dosta brujalo.

Spektakularno finale šoua „Nikad nije kasno“ dodatno su uveličale operska diva Ljubica Vraneš i pevačica Kaliopi koje su imale čast da sede u žiriju, ali i po prvi put ukrste glasove na Grandovoj velikoj sceni.

Ove dve same su zapevale splet pesama „Ti bi hteo pesmom da ti kažem“ i „Eleno kerko Eleno“, a Žika Jakšić je priznao da je ovo najlepše finale do sad.

1 / 7 Foto: PRINTSCREEN/GRANDONLINE

– Imam dve primadone dve divne žene ne znam kako bi drugačije mogla da prođe ova emisija i rekao sam jedna želja za mene od njih dve - izjavio je voditelj i autor emisije pa dodao:

– Ovo je najlepše finale do sada. Hvala Ljubice i hvala Kaliopi.

Obe dame su bile u crnom. Elegantne kreacije su im stajale savršeno, a Ljubica je rešila da svoju bujnu kosu pokupi u rep, dok je Kaliopi pustila i isfenirala na ravno.

Njih dve su izgledale fenomenalno na velikoj sceni, a mnogi su komenztarisali da što su starije to su lepše. Tu je, naravno, bio i Saša Milošević Mare, miljenik žemske publike.

Stručni žiri
Stručni žirifoto: Privatna arhiva

Ko je Ljubica Vraneš?

Ova uspešna žena je članica operskog ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, a bila je i u naslovnoj ulozi u operi "Karmen" na Velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Ljubica Vraneš
foto: Privatna arhiva

Nastupala na koncertima "Put ka Belkantu“ kao i mnogim koncertima u Beogradu i širom naše zemlje. Ljubica Vraneš je bila među prvima na listi SNS za poslanike na izborima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:56

KALIOPI OTKRIVA SA KOJIM JE KOLEGOM IZ BEOGRADA VEOMA BLISKA: Znamo se dugo, jako smo vezani i zajedno smo kad god smo u prilici

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.