OVAKO IZGLEDA STAN MARIJANE MIĆIĆ U KOJEM UŽIVA SA PORODICOM: Svaki detalj PAŽLJIVO JE BIRAN, pravi raj
Glumica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodično gnezdo

OVAKO IZGLEDA STAN MARIJANE MIĆIĆ U KOJEM UŽIVA SA PORODICOM: Svaki detalj PAŽLJIVO JE BIRAN, pravi raj

Moderan stan Marijane Mićić prava je oaza mira i ljubavi u kojem je sve podređeno njenim ćerkicama

Objavljeno:

Voditeljka Marijana Mićić 2021. godine po prvi put se ostvarila u ulozi majke, a drugo dete dobila je krajem 2023. godine.

Ona i njen suprug Miloš Marjanović svili su porodično gnezdo u Beogradu, koje je sada ispunjeno grajom i dečijim smehom.

Iako Marijana svoj privatni život skriva od očiju javnosti, zahvaljujući društvenim mrežama imali smo nekoliko puta priliku da zavirimo u njen dom i vidimo kako izgleda njen mali porodični raj.

Ona je skockala svoj stan tako da je on postao mesto na kojem najradije provodi vreme, a budući da ima malu bebu to joj je za sada i neophodno.

Marijana veoma voli decu pa koristi svaku priliku da okupi u svom domu i druge članove porodice, a sudeći po fotografijama u njemu im nikad nije dosadno.

1 / 5 Foto: Instagram / marijanamicic

Lepa voditeljka pre svega voli udobnost, o čemu svedoči i kvalitetan luksuzan nameštaj, a budući da je mama dvoje male dece i da često kuva vrlo joj je bilo važno da joj kuhinja bude funkcionalna.

Velika ugaona garnitura sive boje je mesto gde svi najradije provode vreme, dok u kuhinji preovladava bela boja i moderan nameštaj koji je u kombinaciji sa brojnim malim kućnim aparatima ostvarenje sna svake žene.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.