BEBI DOL DANAS SAHRANJUJE MAJKU: Na groblje prvi stigao čovek koji je uz NJU GODINAMA
Bebi Dol, Foto: Kurir

TUŽAN DAN ZA PORODICU PEVAČICE

BEBI DOL DANAS SAHRANJUJE MAJKU: Na groblje prvi stigao čovek koji je uz NJU GODINAMA

Bebi Dol bila je do poslednjeg trenutka uz majku, koja je preminula u subotu, trudeći se da joj olakša poslednje momente.

Objavljeno:

Na Novom Groblju u Beogradu danas će biti održan ispraćaj za kremaciju Magdalene Megi Šarić, majke jugoslovenske pop ikone Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol.

Među prvima na večni ispraćaj pevačicine majke stigao je Zoran Ćumura, prijatelj Bebi Dol. On je stigao i pre Dragane, a u ruci je nosio dve bele ruže.

Uz majku do kraja

Sahrana majke Bebi Dol
Sahrana majke Bebi Dolfoto: Kurir

Kako je Kurir pisao Bebi Dol bila je do poslednjeg trenutka uz majku, koja je preminula u subotu, trudeći se da joj olakša poslednje momente.

- Bebi je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslovne i privatne obaveze - rekao je za Kurir pevačicin najbolji drug.

Bebi Dol
foto: Kurir

Porodica joj je bila sve

Inače, pevačica je o majci u javnosti govorila samo jednom, ističiću da će biti uz porodicu u najtežim trenucima.

.- Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica - istakla je pevačica ranije u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/I.M./M.J. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.