MUŽA KRIJE OD SVIH, A SADA NAM JE JASNO I ZAŠTO: Evo čime se bavi ovaj DASA, a tvrdi da se ovo NIKADA NEĆE DESITI
Pevačica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brak

MUŽA KRIJE OD SVIH, A SADA NAM JE JASNO I ZAŠTO: Evo čime se bavi ovaj DASA, a tvrdi da se ovo NIKADA NEĆE DESITI

U javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno, ali na Instagramu se ukazala prilika da vidimo kako izgleda Marinin izabranik

Objavljeno:

Pevačica Marina Tadić godinama je u skladnom braku sa izvesnim Urošem, advokatom, pored koga je našla sve što joj je potrebno. Iako ima veoma popularnu suprugu njega do sada nismo imali prilike da vidimo u javnosti.

Ipak, zahvaljujući društvenim mrežama ukazala se prilika da vidimo kako zapravo izgleda zgodni advokat s kojim se Marina venčala u tajnosti nakon čega su dobili ćerkicu kojoj su dali ime Vera.

Naime, na društvenim mrežama je lepa pevačica podelila njihovu prelepu zajedničku fotografiju koja je u jednom dahu otkrila kako se pevačica oseća kada je pored njega.

Iako o privatnim stvarima retko kada govori Marina je jednom prilikom objasnila da njen suprug Uroš ne voli javno da se eksponira i da će se pre desiti da dođu vanzemaljci nego da se on slika za medije.

Par uživa u skladnom braku i imaju jednu ćerku
Par uživa u skladnom braku i imaju jednu ćerkufoto: Instagram / marinatadicofficial

Ona je navela da njih dvoje ne žele da mešaju poslovni i privatni život i da su mediji njena odgovornost, a da se od drži podalje od toga. Budući da je advokat jasno je da ne želi bez potrebe da se eksponira.

Ona je dodala da mu to ne zamera, već da je tako i bolje. Kako kaže Marina, gledati ženu na sceni je teško, jer onda ona izgleda moćno i važno, a to ih čini nesigurnima, pa bi pre da je vide u kuninji i kući nego u tom izdanju.

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.