SELMA BAJRAMI NE MOŽE DA SE POMIRI SA ZABRANOM ULASKA U SRBIJU: Ovako pokušava da ISPROVOCIRA našu pevačicu
Selma Bajrami, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sve podelila javno

SELMA BAJRAMI NE MOŽE DA SE POMIRI SA ZABRANOM ULASKA U SRBIJU: Ovako pokušava da ISPROVOCIRA našu pevačicu

Selma je na svom Fejsbuk nalogu podelila snimak Maje Nikolić iz jedne televizijske emisije, rugajući se njenom pevanju.

Objavljeno:

Selma Bajrami, koja je nedavno razbesnela javnost zbog pokazivanja dvoglavog orla na nastupu, te joj je zabranjen ulazak u Srbiju, ne miri se sa činjenicom da je zatvorila sva vrata i izgubila tržište na kojem se i probila i od kojeg je zarađivala najviše novca.

Ona sada ne prestaje sa provokacijama, već se zakačila za pevačicu Maju Nikolić.

Naime, Selma je na svom Fejsbuk nalogu podelila snimak Maje Nikolić iz jedne televizijske emisije, rugajući se njenom pevanju.

Selma Bajrami se ruga Maji Nikolić
Selma Bajrami se ruga Maji Nikolićfoto: Printscreen/facebook/Selma Bajrami

Inače, Bajrami je nakon skandaloznog nastupa pokušavala da se opravda i sve svali na Maju Nikolić i voditelja Ognjena Amidžića.

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje - izjavila je Selma.

Ovako je Maja govorila o Selmi
Ovako je Maja govorila o Selmifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Maju Nikolić joj nije ostala dužna:

- Treba da se izvini i Ognjenu i Srbiji i svima iz Srbije koji vole njene pesme jer je prodana duša koja je zbog para pokazivala dvoglavog orla sto je velika uvreda za svakog Srbina. Jer Kosovo i Metohija su kolevka srpstva i nikad nisu bili niti će pripadati Albancima. Car Lazar je zajedno sa svim kosovskim junacima krv svoju Svetu prolio za to i celo Kosovo i Metohija su natopljeni krvlju Srba junaka! Zato srpsku zemlju niko ne može da otme! Treba da je bude sramota koliko je glupa ispala a u stvari bezobrazna da se šlihta Albancima jer da je čitala istoriju znala bi da se sa nacionalnim i duhovnim pitanjem kolevke srpstva ne igra - zaključila je pevačica.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenla: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.