NAŠA PEVAČICA JE ODBILA OVE VELIKE HITOVE, A SAD OTKRILA I ZBOG ČEGA: Njeno priznanje ŠOKIRALO JE SVE...
Nataša Đorđević, Foto: prentscreen/instagram/natasa_djordjevic_official

IZNENADIĆETE SE

NAŠA PEVAČICA JE ODBILA OVE VELIKE HITOVE, A SAD OTKRILA I ZBOG ČEGA: Njeno priznanje ŠOKIRALO JE SVE...

I neke Stojine nalaze se na istoj

Objavljeno:

Pevačica Nataša Đorđević otkrila je svojevremeno da i te kako postoji čak i lista pesama od kojih su neke njene kolege napravile hitove, a ona im je rekla „ne".

- To su pesme "Veselo društvo", "Janje umiljato", kao i neke Stojine pesme, ali zaista nisam mislila da bi postale hit kod mene. Od onih sam koji nemaju problem da kažu, na primer: "Stevo Simeunoviću, ta pesma ti je 100 odsto hit kod Sanje, slobodno joj ponudi". I tako stvarno i bude – kazala je bila Nataša, koja je i rešila da stavi tačku na tekstove pune tuge u svojim nastupima.

- "Sa nama je Nataša Đorđević, žena da umrem od tuge" – prepričao je bio voditelj u „Grand paradi" najavu pre jednog njenog gostovanja, na šta se pevačica nadovezala rečima:

Nataša Đorđević o hitovima koje je odbila
Nataša Đorđević o hitovima koje je odbilafoto: Youtube Printscreen/Grand Magazin Tv Grand

- Neće biti tako. Pesme ti nekako i privlače neku energiju, mislim da je to stvarno tako iz ličnog iskustva, nekih događaja koji nisu bili tako lepi. Prosto, te pesme privlače takvu vrstu energije. I onda mi je jednom prilikom jedna gospođa koja se razume u te stvari rekla da nešto izmenim...

- „Hajde malo promeni, nemoj više da umireš“, rekla mi je. Zato sam rešila da promenim to kod sebe – objanila je između ostalog Đorđevićeva, prenosi „Grand".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Milica Gondžulić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.