KO JE ZAPRAVO DRAGAN STANKOVIĆ KOM JE POGON IZGOREO PO 3. PUT? Živi u Begaljici, voli VODITELJKU i ima PROŠLOST
Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji, Foto: Instagram printscreen/jovanajeremic

sve o njemu

KO JE ZAPRAVO DRAGAN STANKOVIĆ KOM JE POGON IZGOREO PO 3. PUT? Živi u Begaljici, voli VODITELJKU i ima PROŠLOST

Voditeljka je otkrila da postoji problem, a ovo je sve o biznismenu o kom bruji Srbija danas

Objavljeno: 10:44h

Kao što smo već pisali, treći put, a drugi za dva meseca, goreo je pogon u pekari AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković.

Požer je izbio u ranim jutarnjim satima, a kako nam je voditeljka rekla, štata je oko milion i po evra, a oglasila se i Jovana ovim povodom vidno uznemirena.

- Izbio je požar jutros oko tri sata, u Draganovom delu pogona. Šteta je preko milion i po evra. Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovina. Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i da vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba. Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju Srbije. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan proizvođač da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu juče niza pritisaka koji ce se desiti. Mi branimo ovim činom našu zemlju. Sve što se desilo to je vid pritiska na industriju hleba. Dragan neće da proda biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu da rade i žive od hleba, a ne da hleb bude 500 dinara. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu - rekla je Jovana za "Blic".

1 / 9 Foto: Kurir, Petar Aleksić, Printscreen/Instagram/jovana_jeremic_official

Evo ko je zapravo ovaj biznismen.

Dragan Stanković, vlasnik poznatog pekarskog lanca i novi dečko Jovane Jeremić, živi na svom imanju u Begaljici, selu u opštini Grocka.

On je porodičnu firmu osnovao sa svojom prvom supurgom, a da ista firma sada broji preko 700 zaposlenih.

Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji.
Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji.foto: prentscreen/instagram/jeremicjovana

Firma je osnovana 2002. godine te sada uspešno posluje, a kako je i sama Jovana rekla, Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji.

– Ako čovek želi nešto i ima cilj ispred sebe onda samo velikim radom i upornošću može to da realizuje. Zato smo danas, posle 12 godina poslovanja, tu gde jesmo – jedni od lidera u pekarskoj industriji Srbije – rekao je tada Stanković u razgovoru za Ekonometar.

Dragan ima i prošlost. Pre voditeljke je bio oženjen i u braku su izrodili 2 sina. Dragan je od skoro i deda.

Par koji šokira
Par koji šokirafoto: Instagram printscreen/jeremicjovana

10. decembra 2023. godine je oženio sina, a na svadbu je bila pozvana i voditeljka.

Jovana je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33.

Ovaj par je šokirao Srbiju kada su na Pinku organizovali uživo uskršnju emisiju na svom imanju. Jovana Jeremić prazničnu emisiju vodila je u svojoj vili "Jovana" koju je kako kaže na poklon dobila od partnera Dragana Stankovića.

1 / 14 Foto: RTV Pink printscreen

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:30

Jovana Jeremić plače zbog ćerke

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.