"POSTOJI PROBLEM U PEKARSKOJ INDUSTRIJI SRBIJE" Jovana se oglasila nakon POŽARA: Istražuje se KO STOJI iza OVOGA
Foto: Kurir, Petar Aleksić, Printscreen/Instagram/jovana_jeremic_official

Sve je iznenadila

"POSTOJI PROBLEM U PEKARSKOJ INDUSTRIJI SRBIJE" Jovana se oglasila nakon POŽARA: Istražuje se KO STOJI iza OVOGA

Nadležni organi su trenutno na terenu i ispituje se uzrok požara

Objavljeno: 10:03h

Treći put, drugi za dva meseca goreo je pogon u pekari AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković. Požar je izbio u ranim jutarnjim satima, a kako nam je voditeljka rekla, štata je oko milion i po evra.

Nadležni organi su trenutno na terenu i ispituje se uzrok požara.

- Tačno je. Izgoreo je deo pogona. Šteta je preko milion i po evra. Istražuje se uzrok trećeg požara, drugog u poslednja dva meseca i ko stoji iza svega ovo. Definitivno postoji problem u pekarskoj industriji u Srbiji, a ratovi se vode, a koji i šta saznaće se u budućnosti. Najvažnije je da nema povređenih - rekla je Jovana Jeremić za Kurir.

1 / 8 Foto: Kurir

Podsetimo, u martu 2023. godine, u šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, tada je isto došlo do požara.

- Dana 21. 3. 2024. godine oko 20 časova došlo je do požara u proizvodnom pogonu Kluz u Grockoj u sklopu pekarske industrije AS Braća Stanković. Do požara je došlo prilikom istovara gasa od strane eksternog dobavljača koji je propustio da ispoštuje procedure manipulacije gasom. Požar je vrlo brzo ugašen uz pravovremenu intervenciju naše dežurne službe i vatrogasaca. U ovom incidentu na svu sreću nije bilo povređenih ali je pričinjena znatna materijalna šteta.

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić na krštenju minisratke zaplesala sa dečkom

(Espreso/kurir.rs/I.E/I.L./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.