NE ŽELI DA SMETA! Voditeljka Pinka iskrena: "Da se ne lažemo, to i nije neka bračna idila!"
Tijana Stoisavljević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

NE ŽELI DA SMETA! Voditeljka Pinka iskrena: "Da se ne lažemo, to i nije neka bračna idila!"

Šta može da ih razdvoji?

Objavljeno: 18:48h

Za nekoliko dana počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, na kojem se takmiče i fudbaleri Srbije.

Voditeljka "Pinka" Tijana Stoisavljević u braku je sa bivšim fudbalerom Mihailom Milutinovićem. Upitali smo ovu poznatu damu da li je u njenom braku sve idilično za vreme sportskih takmičenja i da li uopšte ona gleda utakmice sa svojim dragim.

– Za vreme fudbalskih takmičenja to i nije neka bračna idila, da se ne lažemo. Odrasla sam pored oca fudbalera, udala se za fudbalera i meni je fudbala preko glave. Šalu na stranu, volim da gledam pred kraj one zanimljive utakmice i to više jer se takmičimo čiji tim će da pobedi. I da, obožavam penale da gledam. Na primer, odavno sam rekla da ce Real da osvoji "Ligu šampiona I tako je i bilo. Retko gledamo zajedno utakmice, tako da je moja ‘žrtva’ tu minimalna. On se organizuje sa društvom da to prati i ja tu ne smetam - iskrena je bila Tijana u izjavi za Espreso.

Tijana je bila sa Mihailom i dok je on bio aktivan fudbal, pa nas je zanimalo koliko je bilo lako biti u vezi sa profesionalnim sportistom i da li je Mihailo u tom periodu imao neke svoje bubice.

– Biti sa profesionalnim sportistom generalno je jako teško, ali i zanimljivo. Kao što rekoh, odrasla sam pored sportiste, pa sam već znala kako to funkcioniše. Teže je bilo zbog toga što sam ja oduvek imala svoj posao, a na početku veze sam i studirala i dalje. Odricanja su bila veća, razdvojenost češća, ali izgurali smo to vojnički. I evo nas 12 godina kasnije i dalje zajedno. Teško je pratiti sportistu, graditi porodicu sa njim, ali lepo. Mihailo se nikad nije mešao u moj posao, niti mi je tražio da prestanem da radim i pratim njega. Takođe, nisam se mešala u njegov posao. Ukoliko me pita za savet tu sam uvek da kažem svoje mišljenje, da podržim, ali nisam se mešala. Mi smo bili deca kad smo krenuli da se zabavljamo, Mihailo pogotovo. Međutim, ne mogu da kažem da je imao neke bubice koje su ugrožavale naš odnos. Odrastao je pored dve starije sestre pa je samim tim njegov odnos prema ženama dosta drugačiji. Naravno da smo imali uspone i padove, kao i svi parovi, ali na kraju svega tu smo i dalje zajedno, doduše u proširenom sastavu i trudićemo se da tako ostane još dugo dugo godina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.