DA LI JE OVO MOGUĆE? Evo šta se dešava IZA KAMERA na FINALU: Pevačici pukla haljina, druga se ljubila sa mužem
Foto: Printskrin / Youtube / Zvezde Granda

skandal!

DA LI JE OVO MOGUĆE? Evo šta se dešava IZA KAMERA na FINALU: Pevačici pukla haljina, druga se ljubila sa mužem

Evo šta se dešavalo pre početka finala takmičenja Zvezde Granda

Objavljeno:

Posle dugih devet meseci, večeras, 8. juna, održaće se veliko finale Zvezda Granda, a u studiju na Košutnjaku i pred sam početak postalo je vrlo napeto.

U trci za pobedu je 20 finalista, a euforija u studiju raste, a kako prenose domaći mediji neki finalisti "Zvezda Granda" nisu mogli da spavaju od treme, dok drugi imaju veliki pritisak, ali i očekivanja od finalne noći zbog čega su se maksimalno potrudili da njihovi nastupi izgledaju svetski.

- Ispred studija mi je kavez, ne znam kako ću da uđem u njega, nekako će me staviti. Ja sam klaustrofobična, rekli su da će me zatvoriti, ali ja ne smem - kroz smeh je rekla Nikolina Perković koja se potrudila u finalnoj noći ima nastup za pamćenje.

Janko Jankov, kao i njegove kolege nije mogao sa sakrije tremu te je rešio da je razbije pesmom i zapevao pred kamerama.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

Raspevan je bio i Sidik Šabanović, kao i Dino Suljić koji je zasvirao harmoniku pred Grandovim kamerama.

Kako je Dino rekao, neizvesnost i trema rastu iz minuta u minut.

- Velika su očekivanja, meni su stavili pritisak da moram da pobedim. Ili ostajem sa vama ili se kući vraćam kao pobednik - priznao je Suljić.

Finalisti ne kriju da je veliki uspeh što su stigli do spektakularne završnice, ali svi se potajno nadaju da će ove subote osvojiti statuu kao nagradu za dosadašnji rad i trud.

- Ovo je statua, ono što neću imati. Poteška je - našalio se Mirza Pandur držeći pobedničku statuu koju mu je otela Julija Petrović.

1 / 9 Foto: RTV Pink printscreen

Ekipa Granda posetila je i šminkernicu gde se vrše poslednje pripreme finalista za večeras.

Ono što su odmah zapazili jeste da van scene vlada potpuna euforija, ali i da se muškaci ne sređuju ništa manje od koleginica.

- Nema treme, ali smo svi uzbuđeni. Smirujem se, malo šetam okolo, pokušavam da se raspevam. Ponosam sam, imam čast i zadovoljstvo što sam ovde među svima njima i što sam najmlađi - rekao je Inel Nukić.

Neki su imali i pehove sa odevnim komadima. Dok je Dejan Dačević mučio muku sa prslukom, Đuli Drini je pukla haljina te je muž priskočio u pomoć.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

- Mora da mi popravi staklo ovo na haljini, jer je on inače staklar- otkrila je Đula, dok je njen suprug na pitanje gde je naučio da šije odgovorio:

- Nisam naučio, evo učim.

Iza scene su sreli i Mikija Sekulovskog, koji je otkrio da li je poneo neki detalj koji mu donosi sreću.

- Ne, ja u to ne verujem. Nakit imam jer volim da ga nosim. Nisu ni polili vodu za mnom (smeh) - odgovorio je finalista.

Podršku muža, osim Đule, iza scene imala je i Šejla Zonić, koja je neuspešno pokušala da izbegne odgovor na pitanje ‘Koje mesto će osvojiti u finalu?’.

- Prvo! (smeh) Samo jako - kroz smeh je rekla, dok je Armin otkrio da nema tremu za razliku od supruge.

- Ja sam rođen bez treme. Možda nas je Bog zato i spojio, plus i minus daju ljubav- rekao je bračni par nakon čega je usledio i poljubac pred kamerama za "Grand.online".

Bonus video:

00:17

bakljada i vatromet

(Espreso/Telegraf.rs/Grand online/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.