KO JE ZAPRAVO ŽENA NENADA PAGONISA? Juče doživela NASILJE, svi je znate sa TELEVIZIJE: Lepotica ga je tad ODUVALA
Foto: INSTAGRAM/ZMAJAODBRUKNERA

biografija

KO JE ZAPRAVO ŽENA NENADA PAGONISA? Juče doživela NASILJE, svi je znate sa TELEVIZIJE: Lepotica ga je tad ODUVALA

Nenad je juče uhapšen zbog nasilja o porodici, a ovo je sve o njegovoj bivšoj ženi

Objavljeno: 09:58h

Poznati sportista Nenad Pagonis je, prema pisanju domaćih medija, uhapšen nakon što je napao bivšu suprugu Maju Brunker, inače glumicu i pevačicu.

Kako prenosi Blic, ona je zadobila prelom rebara kada ju je bivši muž udario. Navodno, sukobili su se oko treninga njihovog zajedničkog deteta.

Par je inače bio godinama u braku, a upoznali su se sasvim slučajno na novosadskom Štrandu.

Kik-bokser je jednom prilikom istakao da je već nakon nekoliko minuta poželeo da zasnuje porodicu s Majom, odnosno da je to bila ljubav na prvi pogled.

Maja Brukner, Nenad Pagonis
foto: INSTAGRAM/ZMAJAODBRUKNERA

Maja mu je bila i najveća podrška, te se svojevremeno i pojavila na bini kada je Pagonis učestvovao u popularnom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Njih dvoje su tada otkrili da zajedno pevaju u rok bendu, a da, prema Majinom mišljenju, Nenad boks samo odrađuje, dok je potpuno posvećen pevanju i ovom šou.

Aleksandra Radović se nadovezala rečima:

Njih dvoje su tada otkrili da zajedno pevaju u rok bendu
Njih dvoje su tada otkrili da zajedno pevaju u rok bendufoto: INSTAGRAM/ZMAJAODBRUKNERA

"Retkost je videti da čovek u životu pronađe osobu sa kojom može da se dopunjava, sa kojom može da uživa u istim stvarima, na način na kojima je obomo interesantno. Zato mi je drago da vidim da ste vas dvoje jedan od tih parova koji su zaista retki. Majo, mene je tvoj vokal iznenadio, baš je bilo vau! Nenad je dobio stvar koja njemu leži, ali ste bili preslatki zajedno, nastup je bio divan sa sve tim letenjem. Čestitam!"

Nažalost, ljubavna idila srušila se 2019. godine, kada je par objavio da se razvodi.

"Razveo sam se, jednostavno nismo mogli zajedno. Nebitno je sada ko je kriv", rekao je Nenad za Hello u martu ove godine i tada istakao da mu teško pada razdvojenost od dece.

Ljubavna idila srušila se 2019. godine
Ljubavna idila srušila se 2019. godinefoto: Damir Dervišagić

"I ja sam im menjao pelene, kupao ih, svaku noć im čitao priče, uspavljivao ih. Dešavalo se da imam neki sastanak u gradu, a ja kažem: 'Samo da uspavam decu pa ću doći'", pričao je sportista svojevremeno, i dodao:

"Tri meseca sam plakao, ne zbog razvoda. Jednostavno, navikneš se tokom godina na dreku i buku. Odjednom tišina, mrtva tišina.."

"Svi su mi rekli da je, posle smrti, razvod najteži stres", rekao je, dok se Maja Brukner nije oglašavala javno o krahu braka.

Nenad je pre nekoliko godina učestvovao u šou programu "TZLP" i tada se sukobio sa pevačicom Marijom Šerifović.

Bonus video:

02:29

KURIR NA MESTU STRAVE U KNJAŽEVCU JUTRO POSLE ZLOČINA! Aleksa pobio oca, babu i dedu, ali ovo je dodatno UZNEMIRILO KOMŠIJE

(Espreso/MONDO/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.