DA LI JE OVO NAJGORI FOTOŠOP IKAD?! Poznata dama se NEVIĐENO IZBLAMIRALA, frapiraćete se kada vidite ŠTA JE URADILA
Kris Džener, Foto: Printscreen:instagram/krisjenner

SVI U NEVERICI

DA LI JE OVO NAJGORI FOTOŠOP IKAD?! Poznata dama se NEVIĐENO IZBLAMIRALA, frapiraćete se kada vidite ŠTA JE URADILA

Kris je uspešna menadžerka koja je od svoje porodice napravila prave zvezde.

Objavljeno:

Kris Džener je postala poznata zahvaljujući tome što je napravila veoma uspešne karijere svojim ćerkama, a pre svega Kim Kardašijan. Danas uživa popularnost i bogatstvo o kojem je oduvek maštala.

Kako je već poznato da se njene ćerke nisu libile da koriste fotošop u obradi fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, sada je ona krenula ovim putem. Doduše, veoma neuspešno. Ma koliko novca davala na razne tretmane i kozmetičke proizvode koji bi joj pomogli da izgleda bolje i mlađe, Kris je i dalje očigledno veoma nesigurna.

To potvrđuju i fotografije koje je nedavno objavila na Instagramu, a za koje svi kažu da su najveći fotošop promašaj ikad urađen. Na objavljenim kadrovima možemo videti Kris Džener u bikiniju, a njene grudi su u prvom planu. Svi su se zapitali šta se sa njima desilo, konstatujući da su mnogo veće nego ranije.

1 / 3 Foto: Printscreen:instagram/krisjenner

Inače, Kris je uspešna menadžerka koja je od svoje porodice napravila prave zvezde. U svojim mladim danima bila je u braku sa advokatom Robertom Kardašijanom sa kojim ima četvoro dece, Kortni, Kim, Kloi i sina Roba. Nakon njegove smrti, udala se za atletičara Brusa Dženera (koji je danas žena pod imenom Kejtlin Džener) i s njim dobila još dve ćerke Kajli i Kendal.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.