JEDNOJ NAŠ FUDBALER I DALJE PIŠE, IAKO JE VERIO DRUGU, A DRUGA PRIZNALA KAKAV JE STRAHINJA PAVLOVIĆ
Ana i Mira Jovanović, Foto: Privatna arhiva

IZNENADIĆETE SE

JEDNOJ NAŠ FUDBALER I DALJE PIŠE, IAKO JE VERIO DRUGU, A DRUGA PRIZNALA KAKAV JE STRAHINJA PAVLOVIĆ

Najatraktivnije sestre o fudbalerima.

Objavljeno: 16:20h

Sestre, bliznakinje, Ana i Mira Jovanović u proteklom periodu privlači veliku pažnju. Snimci ove dve pevačice preplavili su društvene mreže, a pošto će za nekoliko dana početi Evropsko prvenstvo, nas je zanimalo koliko ove dve dame zanimaju fudbaleri.

– Ja iskreno slabo pratim fudbal. Vidim da me mnogo fudbalera prati na Instagramu. Nešto to nije moja sfera interesovanja - rekla je Ana za Espreso.

Anu smo pitali kakvi su fudbaleri kada im peva na veseljima i da kakvi su na bakšišu.

Ana Jovanović otkrila kakvu su fudbaleri na slavljima
Ana Jovanović otkrila kakvu su fudbaleri na slavljimafoto: Privatna arhiva

– Desi se da budu na veseljima. Zavisi, neki se otvori pozamašno, a neki ne.

Ana među udvaračima ima i fudbalere, a jedan fudbaler je nastavio da joj se udvara, iako je nedavno verio svoju devojku.

– Nedavno mi se javio jedan poznati fudbaler igra u "Partizanu". Pisao mi je sa željom da me upozna. Nakon nekog vremena slučajno vidim verio devojku. Ali ne odustaje i dalje - otkrila nam je Ana, a na kraju je imala poruku za fudbalere:

– Pozdrav za njih, dobri su frajeri.

Ana među udvaračima ima i fudbalere, a jedan fudbaler je nastavio da joj se udvara, iako je nedavno verio svoju devojku.
Ana među udvaračima ima i fudbalere, a jedan fudbaler je nastavio da joj se udvara, iako je nedavno verio svoju devojku.foto: Privatna arhiva

S druge strane, Mira nije imala problem da imenuje fudbalera o kome ima najlepše mišljenje. Reč je o Strahinji Pavloviću.

– Pratim fudbal, a najviše zbog Strahinje. Ispratim fudbal uvek, i srčano navijam kad god su utakmice. Imala sam priliku Strahinju da upoznam na privatnom veselju gde sam bila angažovana da pevam bas kod jednog našeg fudbalera, gde je na istom Strahinja bio gost. Iskreno, mogu reći da je retko divan odmeren i kulturan dečko - pohvalila je Mira našeg reprezentativca.

Mira nije imala problem da imenuje fudbalera o kome ima najlepše mišljenje. Reč je o Strahinji Pavloviću
Mira nije imala problem da imenuje fudbalera o kome ima najlepše mišljenje. Reč je o Strahinji Pavlovićufoto: Privatna arhiva

– Kada je u pitanju bakšiš, stvarno su kavaljeri. Obožavaju muziku, i pravi su veseljaci. Primetila sam po storijima da me dosta njih prati, i da im se očigledno dopadaju moj glas i stas.

A kakvi su fudbaleri kada muvaju?

1 / 9 Foto: Privatna arhiva

– Hm, fudbaleri kada muvaju? Veliki zavodnici, šarmantni i slatkorečivi. – Želim puno sreće našim momcima! - poželela je Mira sreću našim fudbalerima na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.