DA SE ČOVEK NAJEŽI: Isplivala šokantna izjava pokojnog Masima u kojoj OTKRIVA da je VODITELJ PUCAO na njega, ŠOK
Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

DA SE ČOVEK NAJEŽI: Isplivala šokantna izjava pokojnog Masima u kojoj OTKRIVA da je VODITELJ PUCAO na njega, ŠOK

Masimo je govorio o incidentu sa voditeljem

Objavljeno: 14:30h

Proslavljeni hrvatski kantautor, Masimo Savić, koji je preminuo pre dve godine, je u jednom prilikom govorio o incidentu koji mu se dogodio u stanu koleginice Alke Vuice.

Naime, sad je procurila i šokantna izjava pokojnog Masima Savića.

Naime, opisujući žurke u stanu njegove koleginice Alke Vuice, Masimo je govorio o incidentu sa voditeljem,Željkom Malnarom.

Masimo Savić
Masimo Savićfoto: Damir Dervišagić

Masimo je tada pred kamerama, izjavio da je mogao da pogine jer je, sad takođe pokojni Malnar, na jednoj žurki u Alkinom zagrebačkom stanu, nakon verbalnog sukoba, izvadio iz jakne ogroman Magnum i pucao u njega.

Metak ga je promašio, probio zid i završio u bojleru.

Zvuči neverovatno, ali to su Masimove reči i u dokumentarcu celi događaj opisuje opširnije.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Istina je da Massimo prepričava taj događaj i razumem da je to mnoge šokiralo i tek će šokirati večeras ili u reprizi sutra poslepodne. Ipak, epizoda serijala o Alki Vuici, priča je o njenom mukotrpnom probijanju na muzičku scenu, pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače i skladatelje među kojima su, osim Massima, Josipa Lisac, Tajči, Boris Novković, Željko Bebek i mnogi drugi. Naravno, ona u filmu opisuje i nastanak hitova koje je sama izvela poput „Laži me“ ili „Otkad te nema“. Bile su to godine kad su ti mladi kreativci živeli prilično intenzivno, da iskoristim diplomatsku formulaciju, ali ne bih volio da ti segmenti priče zasjene Alkin rad - rekao je Toni Volarić za Slobodnu Dalmaciju o svom dokumentarnom serijala Zauvijek autor.

Bonus video:

00:44

POVLAČIM SVE ŠTO SAM REKAO POLICIJI, SVAKU SVOJU REČ! NAJNOVIJI DETALJI saslušanja Srđana Jankovića o slučaju male Danke

(Espreso / Blic / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.