NAŠA PEVAČICA JE PEVALA MNOGIM SPORTISTIMA, A SAD OTKRIVA: "Fudbaleri su galantni, ostavljaju NAJVEĆI BAKŠIŠ"
Aleksandra Dabić, Foto: Privatna arhiva

priznala sve

NAŠA PEVAČICA JE PEVALA MNOGIM SPORTISTIMA, A SAD OTKRIVA: "Fudbaleri su galantni, ostavljaju NAJVEĆI BAKŠIŠ"

Otkrila je i kome je često pevala.

Objavljeno:

Popularna pevačica Aleksandra Dabić često peva na privatnim veseljima. Pevala je i mnogim sportistima. Sredinom juna za fudbalere počinje "Evropsko prvenstvo". Ove godine se i reprezentacija Srbije takmiči, ali nas je zanimalo kakvi su fudbaleri kada se slavi, ali i kada se tuguje.

– Pevala sam mnogim sportistima, pa i fudbalerima, veoma su galantni, ostavljaju najveći bakšiš, uživaju u muzici i vole da ostanu do samog kraja proslave. Mnoge pesme su i proslavljene od strane igrača i navijača što je dovelo do toga da na proslavama ljudi na te pesme reaguju kao na svež hit iako su pesme davno objavljene - otkrila je Aleksandra za Espreso.

Da li pratiš fudbal ili si među onim ženama, koje ni fudbal ni fudbaleri ne zanimaju?

Aleksandra Dabić o fudbalerima
Aleksandra Dabić o fudbalerimafoto: Privatna arhiva

– Pratim fudbal jer mi je suprug bivši fudbaler, a sada uspešan trener fudbala i često gledam fudbal sa njim i zajedno komentarišemo.

Da li možeš da nam otkriješ neku anegdotu sa nekog veselja gde si pevala nekom fudbaleru i kome, a da ti je ostala urezana u sećanje?

– Bila sam na jednom veselju gde mi je prišao Davor Šuker i pohvalio me je, pevala sam Savi Miloševiću, Draganu Ćiriću često...

Aleksandra Dabić otkrila da li su fudbaleri galantni
Aleksandra Dabić otkrila da li su fudbaleri galantnifoto: Privatna arhiva

Ranijih godina su neki pevači snimali pesme podrške određenim fudbalerima ili reprezentaciji i na tim takmičenjima naša reprezentacija se nije proslavljala... Da li možda zato uoči Evropskog prvenstva niko od pevača, barem zasad, nije snimio pesmu podrške reprezentaciji?

– Evo, ako niko ne snimi pesmu podrške sada navijačima ja ću.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.