DOKLE VIŠE SA GOLOTINJOM? Kao od MAJKE ROĐENA, bez pardona sve POKAZALA LJUDIMA: Ima 51. godinu i TELO DEVOJKE
Foto: Profimedia

bomba

DOKLE VIŠE SA GOLOTINJOM? Kao od MAJKE ROĐENA, bez pardona sve POKAZALA LJUDIMA: Ima 51. godinu i TELO DEVOJKE

Manekenka ništa nije prepustila mašti

Objavljeno: 12:23h

Nemačka manekenka u supermodel Hajdi Klum 1. juna napunila je 51 godinu. Kraljica modnih pisti i članica žirija u talent šou programima kao što je "Ja imam talenat" je dokaz da su godine zaista broj ako se posvetite zdravom načinu života i ishrani.

Hajdi Klum nekoliko dana posle proslave 51. rođendana objavila je fotografiju na kojoj nema ništa na sebi. Manekenka ništa nije prepustila mašti.

Hajdi Klum rođena je u malom nemačkom mestu Bergiš Gladbah u Severnoj Rajni-Vestfaliji. Otac joj je bio direktor kozmetičke kompanije, a majka frizerka.

1 / 9 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Hajdi iz malog mesta dospela je na najveće svetske modne piste. Ujedno ona je najpoznatija je nemačka manekenka i jedna od najuspešnijih svetskih manekenki.

1998. dospela je na naslovnicu prestižnog časopisa

Njena karijera počela je sasvim slučajno kada se prijavila na takmičenje za modele u TV emisiji "Gottschalk Late Night". Pred sam kraj emitovanja emisije potpisala je ugovor s nemačkom agencijom za modele "Metropolitan". Prvih nekoliko godina bavila se modelingom samo u Evropi, a kasnije je postala poznata širom sveta.

Hajdi je 1998. godine bila na naslovnici časopisa "Sports Illustrated", čime je bio potvrđen njen status jednog od najvećih svetskih top modela.

Sada se, osim modelingom, bavi i raznim drugim poslovima, pa je pokrenula liniju cipela, nakita i parfema.

Bonus video:

50:15

REDAKCIJA 04.06.2024. 3. DEO

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.