OVO SU SVI DETALJI SVADBE DRAGANE KOSJERINE: 7 kuvara i PAPRENO SKUP MENI, od muzike dozvoljen samo ovaj NAŠ PEVAČ
Bojan Perduv, Foto: Printscreen:instagram/dragana.kosjerina

SKROZ DRUGAČIJE SLAVLJE

OVO SU SVI DETALJI SVADBE DRAGANE KOSJERINE: 7 kuvara i PAPRENO SKUP MENI, od muzike dozvoljen samo ovaj NAŠ PEVAČ

Dragana Kosjerina spremna je da stane na "ludi kamen" s verenikom Bojanom Perduvom, a gala svadba je zakazana za 9. jun.

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Kosjerina i njen verenik Bojan Perduv želeli su gala svadbu, a ne onu tradicionalnu.

Sama ceremonija venčanja biće upriličena 9. juna u jednom od najelitnijih beogradskih hotela. Kumovi, porodica, kolege i prijatelji okupiće se da budućim mladencima požele sve najlepše u bračnom životu i s njima proslave venčanje, a izvor blizak voditeljki otkriva mnoštvo detalja.

- Biće 100 zvanica. Tačno 50 s mladine strane i 50 s mladoženjine. To je najuži krug ljudi. Toliko zvanica može da primi i hotel za koji su se odlučili, i to njima apsolutno odgovara. Budući mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji uključuje zakup prostora, meni, selekciju žestokih pića i benefite poput štampanja menija po odabiru gostiju, dekoracije prostora na elegantan način, kao i bračni apartman u koji mogu da uđu pre uobičajenog hotelskog roka, ali i da ga napuste mimo zvaničnog protokola. To je ta specijalna usluga - priča izvor.

Cene svadbenih veselja tu iznose od 129 eura do 229 evra po osobi.

- Ta dva paketa su različita, ali mladenci se uglavnom odlučuju za skuplju varijantu jer, kada se podvuče crta, to ispadne isplativije. Ne služi se domaća kuhinja, nego francuska. Meni je elegantan, a čak sedam profesionalnih kuvara priprema specijalitete. U ovom slučaju, ali i kod ostalih svadbenih ceremonija, biće postavljeni dekorativni paneli. Ipak je ovo hotel i gosti cirkulišu iz svih krajeva sveta, ali opet se oseća neka druga atmosfera jer je sve podređeno mladencima i njihovim gostima. Što se muzike tiče, tu je politika hotela malo striktnija. Dozvoljeni su svi žanrovi osim domaće pop i folk muzike, samo strani, a od domaćih bivših jugoslovenskih zvezda dozvoljen je Zdravko Čolić. Hotel ima bendove s kojima sarađuje godinama unazad i mladencima taj odabir repertoara odgovara - ističe isti izvor.

Inače, Dragana i Bojan planirali su venčanje za leto 2020. godine. Međutim, pandemija korona virusa ih je u tome omela, pa su tad odložili stupanje u brak.

- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo... Sve smo planove, u skladu s tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak s dinamikom situacije - rekla je 2020. godine Kosjerina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Ljiljana Stanišić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.