SVE JE BILO KAO U BAJCI: Ovako je Bojan ZAPROSIO Draganu Kosjerinu, o ROMANTIČNOM TRENUTKU se i dalje PRIČA
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen:instagram/dragana.kosjerina

prelepo

SVE JE BILO KAO U BAJCI: Ovako je Bojan ZAPROSIO Draganu Kosjerinu, o ROMANTIČNOM TRENUTKU se i dalje PRIČA

Novopečeni verenici su tada za domaće medije otkrili da imaju ideje kako će svadba da im izgleda.

Objavljeno:

Atraktivna voditeljka Dragana Kosjerina i njen dugogodišnji partnera, stomatolog Bojan Perduv, kako prenose domaći mediji, izgovoriće "sudbonosno da" 9. juna.

Svadbena ceremonija biće upriličena u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, međutim mnogi su zaboravili da je Bojan Draganu verio još pre 5 godina.

Naime, da je Kosjerina žena njegovog života, Bojan je potvrdio kada je 2019. godine verio svoju izabranicu na romantičan način u Grčkoj. Dok su šetali Akropoljem i okolnim znamenitostima, voditeljka nije ni pomišljala da će se baš tu desiti magija. Njen dugogodišnji dečko Bojan Perduv je iz džepa izvadio kutiju sa prstenom, kleknuo i zaprosio lepu voditeljku. Od šoka, Dragana je nekoliko sekundi ćutala, da bi bez mnogo razmišljanja odgovorila: “Da, udaću se za tebe”. Ovaj romantični momenat zabeležili su njihovi prijatelji koji su se u tom trenutku našli sa njima, a Bojanu pomogli da romantični moment napravi filmskim.

Novopečeni verenici su tada za domaće medije otkrili da imaju ideje kako će svadba da im izgleda.

- Vidim da je veridba privukla mnogo pažnje, ali ne volim često da govorim o privatnim planovima i da zatrpavam medije suvišnim podacima o svojoj intimi. Razgovaramo o tome, ideje već postoje, ali sve u svoje vreme - kazala je Dragana svojevremeno za “Blic”.

Venčanje su želeli da organizuju 2020. godine, međutim pandemija korona virusa ih je sprečila u tome i odložila venčanje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.