LEPA LUKIĆ SE SRELA SA OVIM ČOVEKOM I KAŽE DA GA NIJE PREPOZNALA: Smršao je čak 30 KILOGRAMA, ovo su detalji
Lepa Lukić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskreno je govorila

LEPA LUKIĆ SE SRELA SA OVIM ČOVEKOM I KAŽE DA GA NIJE PREPOZNALA: Smršao je čak 30 KILOGRAMA, ovo su detalji

Ona je otišla u Skoplje kako bi posle nekoliko godina videla prijatelja

Objavljeno:

Šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno ga je posetila prijateljica iz rijalitija "Veliki brat" pevačica Lepa Lukić.

Ona je otišla u Skoplje kako bi posle nekoliko godina videla Bokija, a sada je otkrila i detalje njihovog susreta.

"Boki me pozvao da pevam i sredio mi jedan nastup i tada smo se videli. On je odlično... smršao je čovek 30 kilograma. Ja njega baš volim... poštovala sam ga uvek. Baš je duhovit. Družimo se već 15 godina. Ne žali se uopšte. Ja nisam želela da ga ispitujem. Izgleda mi odlično. Može da bude manekan sada, nisam ga ni prepoznala. Pojavio se s leđa i samo me zagrlio i poljubio me", ispričala je Lepa u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Mnoge njene kolege nastradale su u saobraćajnim nesrećama, a sada se ona prisetila svog iskustva kada je saobraćaj u pitanju.

"Ja nisam uplašena od automobila. Svako da zan šta će mu se desiti, on ne bi ušao u auto. Sve je sudbina. Nikada nisam imala neku saobraćajnu nesreću. Što se tiče one nesreće kada je poginula Silvana Armenulić, trebalo je i ja da budem u tim kolima. Ja sam se tog dana uspavala i nisam otišla na tom koncertu. Dogovarala sam se sa Silvanom da da putujemo zajedno, i eto... ona je poginula! Da sam i ja otišla završila bih zauvek. Od tada ja ne vozim kola, zašto da izazivam sudbinu", zaključila je Lepa.

Bonus video:

02:46

LEPA LUKIĆ OTKRILA DA LI JE JOŠ LJUTA NA NADU TOPČAGIĆ: Nije samo to što se nije pojavila na koncertu, NEŠTO DRUGO ME ZABOLELO!

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.