SPECIJAL POSVEĆEN SINANU SAKIĆU NA KURIR TELEVIZIJI
dIvan show, Foto: Kurir

ne propustite

SPECIJAL POSVEĆEN SINANU SAKIĆU NA KURIR TELEVIZIJI

Čuveni pevač napustio nas je pre tačno šest godina

Objavljeno:

U subotu, 1. juna, navršava se šest godina od smrti pevača Sinana Sakića. To je bio razlog za pripremu specijalne emisije „dIvan show“, posvećene njegovom liku i delu.

U svojoj emisiji, voditelj Ivan Gajić je ovim povodom ugostio ćerku Sinana Sakića, Đulkicu Sakić, kao i njegove bliske kolege i prijatelje, pevača Mileta Kitića i pevačicu Minu Kostić.

Mile Kitić i Sinan Sakić bili su prijatelji i kolege, a njihova priča je duga. Deset godina su bili članovi Južnog vetra, a zahvaljujući upravo Sinanu, Mile Kitić je postao deo ove produkcije. Osim njih dvojice, u Južnom vetru, bile su i Dragana Mirković i Šemsa Suljaković, koje će takođe govoriti o Sinanu u okviru emisije, kroz pripremljene priloge.

Ćerka Sinana Sakića, Đulkica Sakić, koja i dalje ne može da prežali oca, čak i ne spava u porodičnoj kući, jer je to podseća na činjenicu da njenog oca više nema, odabrala je da u ovoj emisiji, uz orkestar harmonikaša Siniše Tufegdžića, pesme njenog oca otpeva pevačića Indira Beriša, jer smatra da ona najbolje peva pesme njenog tate. Ovo je, inače, prvi put nakon njegove smrti da će ćerka uopšte slušati njegove pesme i suočiti se sa emocijama koje će one izazvati.

Sve dogodovštine sa turneja- kako su izgledala putovanja, nastupi, druženja, kako je Toma Zdravković doživljavao Sinanovu muziku i kako je komentarisao, moći ćete da čujete iz više uglova.

Videćete i prilog sa Sinanovom udovicom Sabinom Sakić, napravljen u Loznici, u Sinanovom muzeju.

Poledajte danas emisiju koja će u vama izazvati buru emocija! „dIvan show- specijal o Sinanu Sakiću“, na Kurir televiziji danas od 16.10h!

Bonus video:

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.