ŽENE UZDIŠU ZA OVIM MUŠKARCEM, A NJEGOV ŽIVOT JE MISTERIJA: Otkrio kako mu glasi PRAVO PREZIME i ko su mu PRECI
Glumac, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

detalji

ŽENE UZDIŠU ZA OVIM MUŠKARCEM, A NJEGOV ŽIVOT JE MISTERIJA: Otkrio kako mu glasi PRAVO PREZIME i ko su mu PRECI

Glumac je mnoge oduševio talentom

Objavljeno:

Glumac Jadran Malkovič domaćoj javnosti predstavio se ulogama u dve televizijske serije: "Crna svadba" i "Azbuka našeg života". Kako je veći deo života proveo u inostranstvu, o njemu se do tada praktično ništa nije znalo.

Na zvaničnim sajtovima može se pročitati da je rođen 1977. godine, da govori nekoliko jezika, kao i da je nemački glumac srpskog porekla.

Imajući u vidu da Jadran Malkovič retko daje intervjue, još ređe se pojavljuje na javnim manifestacijama, misterija oko njegovog porekla i dalje je obavijena velom tajne.

Jadran Malkovič
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje da li mu je čuveni prezimenjak Džon Malkovič rođak, Jadran je u intervjuu za Hello! rekao:

- Stvarno ne znam. On je iz istog kraja u Hrvatskoj odakle je moja baka. Nikada nisam u potpunosti to ispitao, ali mislim da imamo zajedničke pretke. Njegovo pravo prezime je Maljković, kao i moje, a obojica smo ga promenili jer stranci lome jezik u pokušaju da ga izgovore.

Ipak, ono što najviše zanima ženski svet jeste emotivni status zgodnog glumca. Jadran iza sebe ima jedan brak, koji se završio razvodom.

- Venčali smo se 1999. godine, a razišli deset godina kasnije. Tek nedavno smo se i zvanično razveli - otkrio je.

Sa bivšom suprugom živeo je na relaciji Nemačka-Srbija- Engleska.

Jadran Malkovič
foto: Zorana Mandic/ATAImages

- Posle prvobitnog oduševljenja Londonom realnost je počela da "ujeda". Bilo je mnogo dana kad sam se pitao "šta sutra".

- Najteže mi je bilo što sam ženu doveo u situaciju da napusti sređeni život i dane provodi u neizvesnosti. Ona nije imala razlog da bude tamo, osim zbog mene. A ja sam sve činio iz najbolje namere, u želji da postignem nešto - priznao je Jadran Malkovič, koji sa bivšom suprugom i dalje neguje prijateljske odnose.

- Nas dvoje smo uvek negovali iskren odnos, što je rezultiralo da se raziđemo u miru, ali i da ostanemo prijatelji. Tokom boravka u Londonu shvatili smo da je kraj, da se udaljavamo kao partneri. I danas sam joj zahvalan što je skupila hrabrost i rekla: “Moramo da pričamo”. Isto sam osećao, ali nisam imao snage da to prvi kažem.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Eva Čubrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.