JELO KOJE SVI VRLO RADO SPREMAMO, a originalni recept je zapravo potpuno drugačiji!
Foto: promo

novo

JELO KOJE SVI VRLO RADO SPREMAMO, a originalni recept je zapravo potpuno drugačiji!

Sasvim je jasno da je na tapetu pasta BOLONJEZ!

Objavljeno: 11:12h

Za izvorni recept je potrebna šuplja kost, koža od slanine i meso u komadu! Zatim sve to kuvati dok se ne raskuva… Ali obzirom da živimo u mnogo bržem vremenu, mi ćemo spremati mleveno meso u paradajz sosu i testeninu. Sasvim je jasno da je na tapetu pasta BOLONJEZ!

Namirnice:

  • pene
  • paradajz sok
  • parmezan u komadu
  • crni luk
  • beli luk
  • šargarepa
  • crveno vino
  • pančeta
  • bosiljak
  • puter

Laganu pripremu pogledajte u nastavku:

Rašinu kuhinju možete pratiti svakog vikenda na Kurir Youtube kanalu od 11h, a sve recepte koje ste propustili možete pogledati na linku.

Rašina kuhinja
foto: promo

Bonus video:

01:00

RAŠINA KUHINJA Domaće fetućine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.