Neviđeni presedan na Pinku! Usledio prekid programa, ovo se nikad nije desilo
Pink tv, Foto: RTV Pink printscreen

prekid programa

Neviđeni presedan na Pinku! Usledio prekid programa, ovo se nikad nije desilo

Učesnik Elite Nenad Ćubić Ćuba izveden je na DNK analizu kako bi se utvrdilo da li je potencijalni otac do kog je produkcija došla zaista njegov biološki otac.

Objavljeno:

Sinoć je napravljen presedna na Pink televiziji kada je Miloš Milošević ušao u Elitu i saopštio neočekivau vest.

Učesnik Elite Nenad Ćubić Ćuba izveden je na DNK analizu kako bi se utvrdilo da li je potencijalni otac do kog je produkcija došla zaista njegov biološki otac.

- Navikli ste na "Pitanja gledalaca", ali ja nisam došao ovim povodom. Molim za apsolutnu tišinu. Došao sam drugim povodom. Cela nacija se potresla zbog ispovesti Nenada Ćubića Ćube, ono što je on izneo, nikada nismo do sada čuli. Ćuba je neko ko je jako želeo da pogleda svoje roditelje u oči i da ih pita: "Zašto mi niste dali pravo na život?". TV Pink je pronašao potencijalnog oca Nenada Ćubića Ćube - rekao je Milan.

- Malo pre sam sanjao kako sam neki lik iz senke koji prati njegov dolazak avionom i koji ulazi u "Elitu - rekao je Ćuba.

Milan odvodi Ćubu na dnk analizu
Milan odvodi Ćubu na dnk analizufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Samo ću vam reći da je gospodin koji je potencijalni otac Nenada Ćubića Ćube podvrgnut DNK analizi, a ja ću pred celom nacijom da pitam Ćubu, da li si spreman da uradiš DNK - naglasio je voditelj.

- Spreman sam.. Plače mi se i drma me trema, ali je nemoguće da sam baš to sanjao... Krivo mi je što moj brat nije tu - priznao je Ćuba da mu nije nimalo svejedno.

- Mislim da je ovo trenutak iz tvog sna - zaključio je Milan.

Podsetimo, u specijalnoj emisiji, Nenad je imao priliku da se susretne sa Goranom Pavlovićem, čovekom koji tvrdi da je njegov biološki otac.

Sumnja se da je on Ćubin biološki otac
Sumnja se da je on Ćubin biološki otac foto: Printscreen/pink.rs

Nakon emotivnog susreta, Goran je ispričao detalje koji su potvrdili Nenadovu sumnju da je pronašao svog biološkog oca.

- Kada sam čuo njegovu priču shvatio sam da je to, to. Gledao sam snimak majke koje ga je usvojila, kada su pomenuli Smederevo, shvatio sam da je on moj sin - rekao je on.

02:58

ZORICA BRUNCLIK STAVILA TAČKU NA PRIČU DA JE PREOTELA KEMIŠA

(Espreso/alo/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.