Van sebe sam od šoka! Ne podržavam to! Prvo oglašavanje Terzine majke nakon što je prevario trudnu verenicu
Foto: Printscreen/youtube/Zadruga

ŠOK

Van sebe sam od šoka! Ne podržavam to! Prvo oglašavanje Terzine majke nakon što je prevario trudnu verenicu

Prvi put otkako je Borislav Terzić Terza javno prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković i otpočeo ljubavnu vezu s Sofijom Janićijević

Objavljeno:

Prvi put otkako je Borislav Terzić Terza javno prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković i otpočeo ljubavnu vezu s Sofijom Janićijević u "Eliti", za Pink.rs se oglasila njegova majka Milena.

Ona je bila vidno iznenađena našim pozivom, a na pitanje kako komentariše udarna zbivanja u "Eliti", rekla nam je:

- Na poslu sam trenutno, ne mogu da pričam ništa, ali inače se ne javljam nikome, ne dajem nikakve izjave, van sebe sam - vidno je šokirana bila Milena.

Pitali smo je i da li podržava sinovljev postupak.

- Mislim da je jako pogrešio, ali šta ja sad da kažem?! Ne podržavam to što je uradio, naravno da ne podržavam, nije trebalo tako, na taj način - ispričala je Terzina majka za Pink.rs, a nas je zanimalo da li se čuje sa trudnom Milicom, nesuđenom snajom.

- Čule smo se pre par dana, ne znam koliko dana. Bila sam jako bolesna, čula sam se tad sa njom. Rekla sam joj sve što ja mislim o tome i to je to.

Boli je i sama pomisao da joj se unuče sutra ne preziva Terzić, budući da je Milica najavila da Terzu najverovatnije neće upisati kao oca deteta.

- Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju, jako mi je potresna cela situacija. Jako mi je teško da pričam o tome, niti mogu da pričam. U šoku sam zbog svega što se izdešavalo, nemam reči - rekla je Milena za Pink.rs.

Bonus video:

01:33

Terza zaplakao na pomen Milice: Ni jedna devojka nema šanse kod mene!

(Espreso/pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.