Jeziva ispovest koja je šokirala Srbiju: "Očuh je hteo da spava sa mnom, a mama je rekla: 'Šta fali?!"
Foto: Printscreen/narodna TV

ŠOKANTNO

Jeziva ispovest koja je šokirala Srbiju: "Očuh je hteo da spava sa mnom, a mama je rekla: 'Šta fali?!"

Potresna ispovest rijaliti učesnice koja budi jezu

Objavljeno:

Učesnica Farme 8 Aleksandra Babejić ispričala je nedavno Jeleni Golubović jezive stvari iz svoje prošlosti i tako šokirala naciju.

Aleksandra tvrdi da ju je baba jurila nožem da je ubije zbog nasledstva, ali da to nije jedina jeziva stvar koja joj se dogodila.

"Da nisam uspela da pošaljem poruku, sada bih bila u grobu. Baba me je jurila nožem po kući, jer sam jedini naslednik", pričala je Aleksandra Jeleni Golubović i nastavila:

Aleksandra tvrdi da ju je baba jurila nožem da je ubije zbog nasledstva
Aleksandra tvrdi da ju je baba jurila nožem da je ubije zbog nasledstvafoto: Printscreen/narodna TV

"Ja sam samo tražila majčinsku ljubav i da me neko pita kako sam. Javila mi se Gaga", rekla je Aleksandra, misleći na pevačicu Gagu Filipović, koja ju je usvojila.

Jelena je potom pitala Aleksandru da li je istina da je krila od oca da ga majka vara: "On je umro zbog sekiracije od razvoda. Dobio je rak i umro je za tri dana", rekla je Aleksandra i dodala da je zbog tog nasledstva imala problem sa babom, a onda otkrila i šta se posle desilo s majkom.

"Njen sadašnji muž je ulazio kod mene u sobu. Šta misliš koje su mu bile namere? Moja majka je na sve to rekla komšijama: "Pa šta fali da ona spava sa njim i nama rodi dete", šokirala je Aleksandra Babejić svojom pričom.

Šta je Aleksandra sve ispričala pre ulaska na Farmu?

"Na Farmu ulazim zbog svoje životne priče koju bih volela da podelim sa svima. Mnogo toga sam nosila na svojim leđima i preživela. Slično onome kroz šta je prošla Milica Kemez. Imam dva polubrata. U detinjstvu sam imala lepih stvari do svoje 16. godine. Tada su se rastali moji roditelji, a tu je bilo još nekih stvari koje su se dešavale. Sa majkom ne pričam, otac mi je divan čovek. Usvojena sam. Usvojila me je pevačica Gaga Filipović i ona između ostalog jeste razlog što sam danas ovakva. Prema majci nemam osećaj da treba da joj se približim zbog svega što se dešavalo. Upalim joj sveću za zdravlje i pomolim se Bogu i to je to. Ni sa polubraćom nisam u kontaktu, oni su uz mamu i zbog toga nemamo kontakt. Na sahrani svog oca, umesto da budem dete koje pati baka me je slala u prodavnicu, izbacila iz kuće i nožem nasrnula na mene. Svi su radili kako su umeli, ja sam Božije dete".

Tragom svih informacija ekipa Kurira je odlučila da poseti Aleksandrino rodno mesto, ali dolazak do njenih najbližih nije bio tako lak.

Aleksandra Babejić
foto: Kurir

Naime, prvo smo se zaputili u Kučevo, nadomak Požarevca, jer je Aleksandra u svojoj ispovesti, navela da je živela u tom mestu.

Aleksandrina baka, Lalica Todorović, nije krila tugu zbog zamršenog odnosa sa unukom. Ispričala nam je svoju stranu priče, koja je sušta suprotnost od Aleksandrine.

Da li ste ispratili Farmu? Vaša unuka je ispričala svoju tešku životnu priču.

- Ona laže. Imala je sve od oca. Išla je gde je htela. Putovala je po Zrenjaninu, Beogradu, Kučevu, dok joj je otac bio živ…

Da li je za njeno loše odrastanje kriva njena majka, kao što Aleksandra tvrdi?

- Za šta je kriva majka? Njena majka se udala. Našla je švalera i otišla. Aleksandra nije ni školu završila.

Kako komentarišete to što je Aleksandra ispričala da vaš sin nije primetio da nju majka zlostavlja?

Lalica Todorović
foto: Kurir

- Kada je on čuo da njena majka živi sa drugim, nije došao kući. Aleksandra je pokupila svoje stvari i otišla sa njom. Kad je moj sin preminuo, Aleksandra je došla iz vojske. Bila je na vojnoj akademiji. Pokupila je 2.000.000 dinara iz stana. Nakon toga je otišla ponovo u vojsku, pa kad se vratila me je pretukla. Udarila mi je šamar, sa njom je bio čovek kojeg je optužila za silovanje.

Da li je istina da je Aleksandra bila silovana od strane tog čoveka?

- Nije je silovao, zapravo ne znam da li je, istina je da je išla sa njim i to je nešto što su svi znali. Hteo je i da bije mog sina jer je on hteo Aleksandru da odvede kod doktora, a tražio je i 100.000 dinara od mog sina i pretio mu batinama. Na kraju su on i Aleksandra sve pokupili što smo imali i otišli su.

Bonus video:

47:07

REDAKCIJA 08.10.2024. 3. DEO

(Espreso/ Kurir/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.