Raskrinkana nova gej afera! Ovaj frajer je imao akciju sa trenerom, ovde se sve desilo!
Elita 8, Foto: Printscreen/youtube/Zadruga

opa bato!

Raskrinkana nova gej afera! Ovaj frajer je imao akciju sa trenerom, ovde se sve desilo!

Slađa Lazić otkrila istinu o takmičaru Elite 8!

Objavljeno:

U rijalitiju ,,Elita 8" takmičari biraju najkoristoljubiviju osobu među njima. Slađa Poršelina iznela je niz optužbi na račun Miloša Radulovića Sonija, te ga je okrivila da je bio sa trenerom u vezi iz Čačka.

- Soni je na prvom mestu. Ušao je u vezu sa njom samo da bi bio bitan u rijalitiju. Mršave nogice, ružna faca, najodvratniji mi je. Bio si sa trenerom iz Čačka. Čula sam da ne voliš žene, ali dobro. Ne voliš ti nikako lepši pol. Jelena Jeca Ilić je na drugom mestu. Varala je Ivana gde je stigla, a onda je ušla u rijaliti i to uradila javno. Nekad je bila čedna i poštena žena, a ugrađuje silikone, naredne godine će i gu*u ugraditi. Mateja je iskorisio Aneli. Ona je veoma popularna, zato je on nju pikirao. Ena je tu, zajedno sa njim, ja ih nikako ne odvajam - kazala je Slađa.

Miloš Radulović Soni
Miloš Radulović Sonifoto: Printscreen/youtube/Zadruga

- Prvo mesto je Rajačić. Zbog Aneli je izdao prijatelja Mateju. Na drugom mestu je Mimas. Verujem da je ona iskoristila Rajačića. Mislim da je sad iskoristila i Ivana, samo da bi bila u kadru, jer više nije s Rajačićem. Za treću osobu ne mogu da se odlučim, neka bude Branka na trećem mestu - kazao je Luka.

- Ovde je dosta ljudi navelo Kordu bez razloga. Mislim da je Ana njega iskoristila, jer nije rekla da je nekad bila muškarac. Ovde među učesnicima ima dosta koristoljubivih. Broj jedan mi je Jelena, broj dva je Soni, a na trećem mestu neka bude Đole - kazao je Karić.

- Ja koristim Kačavrndu, Luku i Keti da se lepo najedem. Što se mene tiče, Mimas je koristoljubiva. Zgadila mi se. Bila je sa Grujom, započela odnos sa Rajačićem, a sada se mazi sa Marinkovićem. Treba da se vratiš u normalu, devojko - kazao je Gastoz.

Bonus video:

04:15

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.