"Marija iskorišćava Miljanu, umešana je u to koje lekove pije" Zola izneo brutalne optužbe na račun Kulićke!
Zola sa Kulićkama, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

auuu!

"Marija iskorišćava Miljanu, umešana je u to koje lekove pije" Zola izneo brutalne optužbe na račun Kulićke!

Javno ne želi nikakav kontakt sa Miljanom.

Objavljeno:

Lazar Čolić Zola nedavno je saznao da će postati otac, jer je Miljana Kulić trudna s njim. Međutim, umesto da ova vest zbliži par, situacija se potpuno preokrenula. Zola, koga su mnogi očekivali da će se pridružiti šou "Elita 8" i da će podržati Miljanu tokom trudnoće, odlučio je da se distancira, tvrdeći da je Miljana kriva za prekid.

Naime, Miljana je tvrdila da je ovo dete koje su oboje želeli i da će roditi bez obzira na negativnu reakciju porodice. Međutim, ubrzo je promenila stav i počela javno da kritikuje Zolu, što je njega navelo da definitivno raskine njihov odnos. Kako ističe u svojoj izjavi, kada se poteglo pitanje oko lekova koje Kulićeva uzima, Zola krivi Mariju da joj menja terapiju:

1 / 5 Foto: L.L./ATAImages

- Iskreno, Miljana ti jedan dan pije jedne lekove, drugi dan drugo, treći dan treće, četvrti dan ih ne pije. Ja mislim da je u sve to umešana Marija, to je sigurno, ona diriguje kako će ta situacija da se odvija zato ja neću više da se uključujem kada je to u pitanju. Sa Miljanom ne želim nikakav kontakt javno, ako bude trebalo da dođe do toga, biće nasamo. Vidim da se Marija umešala, mislim da je ona osetila da postoji šansa da finansije više ne idu u njihovu kuću, mislim na Miljanine pare, pa se tako postavila. Mislim da treba sve da pustim da se odvija onako kako ide samo, njen način borbe je dno dna - ističe Zola, pa dodaje:

Marija Kulić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja više ni ne čitam, niti me emotivno pogađa. Ranije mi je bilo glupo zbog moje majke, ali vidim da ni ona više ne obraća pažnju na to. Marija priča kako sam ja njenu ćerku iskorišćavao, a ona od sopstvene ćerke uzima sav novac, koji ova zaradi i iskorišćava je u svakom mogućem smislu. Zamisli kakav je to paradoks da osuđuje mene, a da ona upravo to radi svom detetu - govori Čolić za Svet.

Bonus video:

00:56

Oglašavanje majke Miljane Kulić povodom trudnoće ćerke

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.