Ovo je snajka Kristijana Golubovića: Najstariji sin baš ima ukusa, lepa brineta otela je njegovo srce
Vanja i Lazar, Foto: Printscreen facebook/Vanja Švabić

pogledajte

Ovo je snajka Kristijana Golubovića: Najstariji sin baš ima ukusa, lepa brineta otela je njegovo srce

Pre samo nekoliko dana stali su na ludi kamen

Objavljeno:

Sin Kristijana Golubovića, Lazar, prošle nedelje je izgovorio sudbonosno "da" svojoj lepšoj polovini Vanji. Njih dvoje zajedno su skoro devet godina, a sada su svoju ljubav krunisali brakom.

Oni su se prvo venčali u crkvi, a potom su svadbeno veselje nastavili u jednom prestoničkom restoranu.

Vanja Švabić je samo dve godine mlađa od Lazara, a u vezi su još od 2016. godine. Na njihovim profilima na društvenim mrežama i te kako dele svoje najlepše trenutke, najviše sa zajedničkih putovanja.

Vanja Švabić, Lazar Đukić
foto: Printscreen facebook/Vanja Švabić

Vanja je izuzetno atraktivnog izgleda, ali o njoj se malo toga zna s obzirom da Kristijanov sin ne eksponira naročito svoj privatan život.

Između ostalog, samo venčanje nije najavljivano i sve je proteklo bez veće pompe i medija, s obzirom da Lazar živi mirnim i povučenim životom.

Mladenci su zahtevali da sve bude inkognito, lagana priča, ne mnogo pompe, dva mala mercedesa, eno ih tamo. Ja sa mojom suprugom i njegovom braćom i on sa svojom izabranicom - rekao je Kristijan, pa otkrio kakva je snajka.

Vanja Švabić, Lazar Đukić
foto: Printscreen facebook/Vanja Švabić

- Snajka je dobra, ja je zovem večni student. Čekali smo ovaj trenutak. Oni su 8 godina zajedno, baš je potrajalo. Ne znam šta pre čekam, unuka ili ovaj dan.

- Davno sam razmišljao, pre 35-40 godina, da nikad neću doživeti ovaj trenutak. Bilo je turbulentno vreme, ja sam imao zaista opasne repove iza sebe koje smo Bog i ja na neki način regulisali, pa nisam tamo gde sam mislio da ću biti, nego na ovako velelepnom mestu i uživam. Danas sam najsrećniji čovek. Prvi korak ka večnosti, a drugi je unuk od bilo kog deteta i ja mogu da se oprostim od ovog sveta, da kažem sve sam doživeo - rekao je Golubović, te otkrio da njegov sin i snaja rade na prinovi i da se nada da će se to što pre obistiniti.

Podsetimo, Kristijan Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka po zatvorima u Nemačkoj, Italiji i Grčkoj, a tokom odsluženja jedne od kazni, kako se pisalo, zamerio se veoma moćnoj porodici. Oni su pretili da će se Kristijanu osvetiti preko sina, zbog čega je Golubović doneo odluku.

Kristijan Golubović
foto: M.P./ATAImages

- Dok sam bio u zatvoru zakačio sam se sa jednom jakom familijom, napao sam dva brata. Jedan od njih je poginuo i oni su govorili da ja stojim iza toga. Onda je taj neki brat ovog što je poginuo, dao reč da će da mi se osvetiti preko sina. Nije znao kako se sin zove i preziva, ali je rekao da će ga naći i ubiti. Oni su videli da meni zlato, pare, vile ne znače ništa, pa su rešili da udare tamo gde najviše boli. Zbog toga sina nisam priznao, stavili su na ime oca crtu, kao da ga nema. Ostao je Lazar Đukić, a ja sam svima govorio da mi se sin zove Luka, pa Stefan samo da bi ih zbunio - pričao je on.

- Tada sam smanjio i krug prijatelja, ali kada bi me neko pitao šta je sa Lazarom i Danijelom govorio bih da žive malo u Engleskoj, malo u Americi i da ih slabo viđam, a ustvari su bili u mom gnezdu. Čak smo Lazaru na ruku stavili onaj prvi silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali u metar gde se nalazi - priznao je Kristijan Golubović ranije za "Svet".

Bonus video:

06:21

KAMALA POBEDILA U SVIM KLJUČNIM TEMAMA! Jelača uživo iz Njujorka otkriva: Tramp nije uspeo da privuče neopredeljene birače

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.