Miljana Kulić priznala da nije prebolela bivšeg: "Volim Zolu i dalje, svašta mi je rekao... očekujem ga u Eliti"
Miljana Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

foto

Miljana Kulić priznala da nije prebolela bivšeg: "Volim Zolu i dalje, svašta mi je rekao... očekujem ga u Eliti"

Evo šta je Miljana tačno izjavila...

Objavljeno:

Večeras počinje rijaliti "Zadruga 8 Elita", a ulazak će trajati dva dana zbog velikog broja učesnika - večeras i sutra, dok je početak rijaliti "Farme" najavljen za kraj septembra, a ova dva formata biće povezana.

Ulazak u "Elitu 8" će trajati dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz "Farmu", koja startuje krajem septembra.

Miljana Kulić od večeras postaje deo rijalitija, a ona se u studiju pojavila obučena u belo od glave do pete, dok je brusthalter istakla u prvi plan.

- Nikad spremnija nisam bila. Srećna sam i zadovoljna. Slobodna sam, ne očekujem da mi se desi neka ljubav. Očekujem Zolu, čuli smo se, ma šta mi nije rekao, svašta, pričali smo on i ja. Poželeo mi je sreću, postoji ljubav prema Zoli i dalje ga volim, smešno je, ali istinito - rekla je Miljana.

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Ivan Marinković nedavno je boravio u Nišu kod svoje bivše partnerke Miljane Kulić sa kojom ima sina Željka.

Kako je ispričao, Miljana i on su se odlično slagali i nije bilo nakakvih svađa i nesuglasica, iako su svi bili ubeđeni da će biti suprotno.

- Ivane, šta se desilo između tebe i Miljane i kako ste stupili u kontakt? - pitala je voditeljka u emisiji "Narod pita".

- Nakon izlaska iz rijaltija poželeo sam da čujem Željka, uspostavio sam kontakt sa njima, trebalo je on da dođe kod mene, međutim sam ja na kraju otišao kod njih, sve je super kao da se nismo ni rastajali. Fenomenalno mi je bilo u Nišu, super sam sa svima iz porodice, niko se nije svađao. Tih 5-6 dana sam stvarno imao dobar uticaj na Miljanu, ona je super i odlično se ponaša. Namerno smo stavili flašu piva na sto kako bi malo hejtere razdrmali - rekao je Ivan.

Bonus video:

01:25

Barbi i Đole Kralj se zeštoko posvadjali već u karantinu!

(Espreso / Blic / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.