Kako će Elita i Farma bite spojene? Postoje stroga pravila igre, ovo se mora poštovati, očekuje se pravi haos
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

rijaliti

Kako će Elita i Farma bite spojene? Postoje stroga pravila igre, ovo se mora poštovati, očekuje se pravi haos

Ulazak u "Elitu 8" će trajati dva dana

Objavljeno: 19:40h

Večeras počinje rijaliti "Zadruga 8 Elita", a ulazak će trajati dva dana zbog velikog broja učesnika. Večeras i sutra, dok je početak rijaliti "Farme" najavljen za kraj septembra, a ova dva forma biće povezana.

Naime, Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije otkrio je zanimljive detalje o predstojećim sezonama popularnih rijaliti šou programa "Elita" i "Farma". Ulazak u "Elitu 8" će trajati dva dana, a učesnici koji ispadnu imaju šansu za povratak kroz "Farmu", koja startuje krajem septembra.

Govoreći o "Farmi", Mitrović je otkrio da će učesnici živeti bez struje, ustajati u 6 ujutru i ići na spavanje u 22 sata. Navodno ovo predstavlja povratak osnovnim principima rijalitija, gde učesnici žive u uslovima sličnim onima iz prošlih vremena.

Zadruga, Zadruga 6
foto: Nemanja Nikolić

- Zbog velikog broja učesnika koji će se ove sezone useliti u Belu kuću, ulazak će trajati dva dana, 7. i 8. septembra - izjavio je Mitrović. Dodao je i da će učesnici koji ispadnu iz "Elite" imati priliku da se kroz "Farmu" vrate u igru.

Bonus video:

07:11

Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.