Najpoznatija preljubnica u Srbiji ima intimni tatu, a bruku smo već videli: Sad znamo što je muškarci vole, riba
Foto: Printscreen Instagram/jelena_ilic_b

bomba!

Najpoznatija preljubnica u Srbiji ima intimni tatu, a bruku smo već videli: Sad znamo što je muškarci vole, riba

Ova slika izazvala je veliku pažnju među njenim pratiocima

Objavljeno: 07:10h

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 7 Elita", Jelena Ilić, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom zavidnom figurom koju je pokazala na svom Instagram profilu.

Na fotografiji koju je objavila, Jelena pozira pored bazena na Kopaoniku, ističući svoju zategnutu liniju u atraktivnom kupaćem kostimu.

Ova slika izazvala je veliku pažnju među njenim pratiocima, koji su je preplavili komplimentima i pozitivnim komentarima.

Kopaonik, kao jedna od najpoznatijih planina u Srbiji, postala je omiljeno mesto za odmor i rekreaciju mnogih javnih ličnosti. Jelena nije propustila priliku da se opusti na ovom prelepom mestu i uživa u sunčanju pored bazena.

Njeni pratioci su bili oduševljeni što je sa njima podelila delić svog odmora, a posebno su bili impresionirani njenom izvajanom figurom.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/jelena_ilic_b

Jelena redovno ističe važnost zdravog načina života i redovne fizičke aktivnosti. Njena predanost vežbanju i pravilnoj ishrani definitivno se isplatila, jer je rezultat toga vidljiv na svakoj njenoj fotografiji. Osim toga, ona često motiviše svoje pratioce da vode zdrav život i brinu o svom telu, što je jedan od razloga zašto je postala uzor mnogima

Bonus video:

01:01

Konačno osveženje u Vranju

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.