Političarka ulazi u Mitrovićev rijaliti?! Poznata dama spremna da zapali srpsku javnost! Biće veoma veselo!
Željko Mitrović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

Političarka ulazi u Mitrovićev rijaliti?! Poznata dama spremna da zapali srpsku javnost! Biće veoma veselo!

Nova sezona "Elite" startuje od septembra, ali tu nije kraj. Željko je otkrio da startuje i nova Farma 8, što je publika sa oduševljenjem prihvatila, budući da je rijaliti takvog formata svima nedostajao

Objavljeno:

Pregovori za učešće u oba rijalitija trenutno su u punom jeku, a među potencijalnim kandidatima nalazi se i poznata srpska glumica koja je prepoznatljiva po svom političkom angažmanu, saznaju domaći medijima.

Prema informacijama iz bliskih izvora produkcije "Pinka", ova poznata dama je pristupila pregovorima na poziv čelnika televizije.

- Mitrovići žele da naprave nezaboravno iskustvo za gledaoce kroz rijalitije "Elita" i "Farma". Među takmičarima će se naći brojna lica na koja smo navikli, ali biće i dosta poznatih ličnosti koje imaju veliki uticaj na javnoj sceni Srbije - započinje izvor i dodaje.

Farma, ilustracija
Farma, ilustracijafoto: Printscreen

- Na listi produkcije za pregovore našla se i naša popularna glumica, koja ima politički angažman. Čini se sve da joj se ispune uslovi, a ona nije sigurna koliko je rijaliti dobar potez u njenoj karijeri - ističe izvor.

Bonus video:

05:44

STARS EP 361

(Espreso/Pink/Alo/Pulsonline/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.