Zavirite u stan u Zemunu o kom bruji Balkan: Ša i Miona pokazali dom, a o ovim detaljima narod ne prestaje da bruji
Miona i Ša, Foto: Printscreen/Pink

neka im je sa srećom!

Zavirite u stan u Zemunu o kom bruji Balkan: Ša i Miona pokazali dom, a o ovim detaljima narod ne prestaje da bruji

Oni su novinaru pokazali svoje toplo porodično gnezdo

Objavljeno:

Miona Jovanović se uselila u Aleksićev stan u Zemunu i samim tim, oni su započeli zajednički život bez previše pompe u spoljnom svetu.

Oni su novinaru pokazali svoje toplo porodično gnezdo koje su počeli da svijaju zajedno, a on je bio oduševljen lukuzom koji je video.

- Osećam se kao kod kuće, kako ne - rekla je Miona.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Šafoto: Foto: Adria Media TV

- Ja sam je to pitao, rekla je da jeste, prvi smo koji su kročili u ovaj stan, krenuli smo u ovo zajedno - rekao je Ša.

- Pravila sam pastu, bila je lepša bolja nego koju on pravi, stvari koje volim da jedem, pravim super. Jastučiće smo dokupili, sitnice, sve u suštini on bira - rekla je Jovanovićeva.

- Da li postoje svađe, da li ih ima, kako sve funkcioniše - pitao je novinar Pinka.

1 / 10 Foto: Printscreen/Pink

- Nemamo rasprave zaista, to su mala ljubomorisanja, to traje dva minuta. Nije ko je kriv, malo on meni, malo ja njemu. Ja sam ljubomorna jako, samo to ispoljavam na drugačiji način - rekla je Miona.

- Teško je poverovati, sa strane jedna priča, za stolom deseta, davala je i meni za pravo da sumnjam u to, ali bilo stvari zbog kojih sam bio siguran da će doći ovde. Jesam očekivao da će biti dobro, ali ovako... Donosimo odluke lagano, totalno je drugačije nego tamo - rekao je Ša.

- Ne planiramo ništa, niti je meni u malom mozgu tako velike stvari. Jesmo se mi uselili, ali samo da lepo sredimo, posao, pa ako sve bude kako treba, naravno - rekla je Miona.

- Opekao sam se ono, u sve što sam srljao nije bilo kako treba, sada puštamo da ide kako treba. Lepo nam je, uživamo, pa polako sve. Gledamo oko muzike i oko pesama. Svaki dan sam na telefonu - rekao je Ša.

Ša Aleksić
foto: Printscreen/Pink

- Kakva je Miona situacija sa roditeljima, je l' se čujete - pitao je Joca novinar.

- Čujem se sa bratom i tatom, mama onako otom-potom, ja i kad se čujem s bratom pitam šta se dešava s mojima, ići ću do kuće opet, svratiću opet. Znam da će vremenom biti sve okej - rekla je Jovanovićeva.

- 140 i nešto hiljada, to je bez opremanja...Dosta - rekao je Ša.

- Nemamo ovde televizor, jer hoćemo ovde samo da spavamo, da napunimo baterije...Ovde je za sada studio, treba još da se opremi - rekao je Ša za Pink.

Ša je pokazao svoju novu besnu mašinu koju je pazario, a u pitanju je beli Porše.

Pored toga što su otvorili vrata svog doma, Ša i Miona su otkrili i svoje planove za budućnost. Iako su učestvovali u rijalitiju "Elita", par je istakao da neće ući u narednu sezonu ovog šou programa.

Umesto toga, odlučili su da se posvete svojim karijerama.

Bonus video:

00:29

KAD SE ELITA ČASTI! BORJANKIN ČAS BONTONA ZA SANJU: Ljudi, htela sam da budem smešna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi!

(Espreso/Telegraf.rs/A.M./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.