Šta je sada ovo? Afera voditelja "Pinka" i takmičarke "Elite" diže javnost na noge: Žena tvrdi da su bili intimni..
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

Šta je sada ovo? Afera voditelja "Pinka" i takmičarke "Elite" diže javnost na noge: Žena tvrdi da su bili intimni..

Nakon ove teme priznala je da je bila sa devojkom, ali da nije lezbijka

Objavljeno:

U poslednjem izdanju emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Lepog Miću i Milicu Veličković, tokom koje su se dotakli brojnih afera i spekulacija. Tokom emisije, trudna superfinalistkinja rijalitija "Elita 7" demantovala je navode o aferama sa određenim osobama, ističući da su pojedini detalji potpuno netačni.

Milica Veličković, koja je postala omiljena među gledaocima zbog svoje iskrenosti i otvorenosti, izjavila je da su mnogi tračevi o njenom privatnom životu preuveličani ili izmišljeni.

Milica Veličković
Milica Veličkovićfoto: PETAR ALEKSIĆ

- Uvek će biti ljudi koji žele da stvore dramu tamo gde je nema. Želim da budem jasna – mnoge od tih priča su potpuno lažne. Pogledala sam, majka mi je pokazala da je Deniz demantovala stvari koje je pričala. Ja sam tu da pričaju o meni. Ja nisam bila ni sa kim od njih, sa jednom osobom za koju sam tad rekla, bezveze mi je sad da spominjem - pričala je ona.

- Milica Kemez je ubeđena i dalje da si bila sa Borom - dodao je Darko.

Umešani u sve
Umešani u svefoto: Privatna arhiva

- Ona mi je fascinantna. Ona je prvo imala neki nastup prema meni, posle je Bora demantovao, a ona je rekla da nisam na tom nekom snimku. Ubeđena ili ne, rekla mi je da budem što dalje od Železnika, a ja sam ga videla na Novom Beogradu u stanu kod Filipa, tako da im se priče ne poklapaju. Bio je stori koji sam ja postavila sa Borom i Filipom, to se nikad nije krilo. Čitala sam da je Deniz rekla da sam joj odvratna, ne znam što je onda bila sa mnom? Videla sam posle da je nju Bog kaznio, šta ja da pričam? Laž ili ne, ja ako idem i lažem onda ću do kraja. Ja sam nju upoznala u klubu, što se tiče aftera pogledala sam arhivu slika je stavljena u 1:37 tako da i nije after - dodala je Milica.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Da li si imala aferu sa Anđelom Ilić? - upitao je voditelj.

- Da, ljubila sam se sa njom kao i sa drugaricama. Bila sam mlađa i mislila sam da je to kul, te stvari ne radim već neko vreme. Videla sam naslov u novinama da je rekla da sam htela da je silujem. Ja se jesam poljubila sa devojkom, meni je to blam, pijana priča. Nisam bila normalna. Ona je to malo drugačije shvatila. Nije ona mene jurila, ali se vezala za mene na neki drugi način, a ja nisam shvatila da je ozbiljno i da žena može da se zaljubi u mene. Kad je ušla u "Zadrugu 6", ne zna ni njena majka, molila me je da ne pričam o tome. Ona mi je skrenula pažnju da se tad ne oglašava, tako da sam htela da se vučem po medijima objavila bih kad je ona bila učesnica. Ne znam da li ona hoće da se priča o njoj, ali možemo da objavljujemo slike i poruke od pre četiri godine. Ajde da je rekla da sam htela da je smuvam, ali da sam htela da je silujem... Bude li nastavila ja ću da pošaljem poruke, imam čime da demantujem, samo mi je žao da joj dajem na značaju. Ja nisam lezbijka, nego smo bile pijane budale - poručila je ona.

Bonus video:

05:32

OVO JE DOKTORKA KOJA JE SPASILA BEBU U NOVOM PAZARU! Dete bilo u VEOMA TEŠKOM stanju, opisala kako ga je reanimirala!

(Espreso/Srbija danas/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.