Uzela ozbiljnu lovu i planira gde će da ulaže novac: Ima nekoliko opcija, ovo su neke od njih, jedno je definitivno
Anita Stanojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo šta je rekla

Uzela ozbiljnu lovu i planira gde će da ulaže novac: Ima nekoliko opcija, ovo su neke od njih, jedno je definitivno

Pobednica Zadruge Elite otkrila je planove

Objavljeno:

Trećeplasirani finalista rijalitija "Elita", Anđelo Ranković doživeo je sinoć, 22. jula, incident ispred zgrade Pinka, pre početka emisije "Narod pita".

Anđelu je prišla nepoznata devojka i počela da ga ljubi u usta, a da stvar bude još gora, rekla mu je kako će ga čekati nakon emisije, kao i da će tu biti njen dečko.

Anita Stanojlović tim povodom oglasila se za medije.

Anita Stanojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- E ja stvarno ne znam ništa o tome. Ja sam bila u šminkernici kad se to desilo. Našla sam se sa Anđelom dole u studiju i onda mi je on rekao šta se desilo...da je valjda prišla neka žena da mu čestita, ne znam ni ja...i da je htela valjda da ga poljubi, a onda je počela da ga ljubi...mislim...nisam ni ja najbolje ukapirala. Ali sve u svemu napala ga je žena, odgurnuo ju je, nije znao šta ga je snašlo. Nisam ga dalje ni ispitivala kad mi je to ispričao. Posle ga niko nije ni čekao, niti bilo šta - počinje Anita, pa otkriva da li je Rankoviću ta ženska osoba možda poznata:

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne, ne. Bukvalno odjednom se tu stvorila.

Poznato je da je Anita tražila zabranu prilaska. Pričala je da li smatra da bi i on trebalo to da uradi, te treba li da strahuje za svoju bezbednost, zbog toga što se desilo?

- Mi smo još unutra rekli za koje bi osobe to tražili, ali sada stvarno ne znam. Ovo se prvi put desilo. Ne znam kako bi trebalo da se reaguje, ja nisam imala sad nekog iskustva sa takvim stvarima, ne znam kako se reaguje na ovo - govori Anita, pa priznaje kako bi ona reagovala da je bila tu i to videla:

Anita Stanojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pa verovatno ne bih bila smirena, verovatno bih burno reagovala. Ne znam kako je to izgledalo, ne mogu da doživim tu scenu u glavi, ali verovatno ne bih stajala mirno sa strane i gledala, verovatno bih malo burnije odreagovala.

Anita je u svojoj prvoj izjavi nakon pobede, rekla da planira novac da uloži u stan ili salon, međutim, u pojedinim medijima, danas, 23. jula, pojavila se vest da Anita otvara salon u Kruševcu ili Beogradu. A ona je odgovorila na pitanje medije da li sav novac planira da uloži u salon:

Anita Stanojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Još uvek razmišljam o tome, ali definitivno otvaram salon u Kruševcu. Već tražim, mislim da sam i našla, ali o tom potom, polako ću sad, neću nešto da pričam o tome, da se ne bih nešto izmalerisala. A što se tiče Beograda, možda bude i tu nečega, još uvek nisam sigurna. Za stan ima vremena, to mi nije prva opcija. Mislim da ću za sada iznajmiti neki stan, a videću da li ću i ovde raditi taj posao koji budem želela, ali za sada, definitivno u Kruševcu otvaram salon. Eto sada tražimo. Mislim i našla sam nešto. Videćemo kako će to da funkcioniše i kako će ići dalje, ali eto to je glavna stvar koja će se desiti u narednom periodu.

Bonus video:

01:49

Pobednica Elite Anita Stanojlović

(Espreso/Telegraf/M.K/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.