Posle ovoga čeka se reakcija Aneli Ahmić: O Asminovom postupku svi bruje, ovo se nije očekivalo
Aneli Ahmić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o čemu se radi

Posle ovoga čeka se reakcija Aneli Ahmić: O Asminovom postupku svi bruje, ovo se nije očekivalo

Ahmićeva je privukla mnogo pažnje u rijalitiju

Objavljeno:

Nakon završetka učešća u rijalitiju "Elita", Aneli Ahmić je postala predmet velike pažnje javnosti zbog svojih emotivnih odnosa sa bivšim partnerima, ali i zbog novonastalih situacija nakon izlaska iz rijalitija.

Tokom učešća u "Eliti", Aneli je započela vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a njihov odnos bio je jako turbulentan, ali je do zvaničnog kraha došlo kad je odlučila da izvrši abortus, nekoliko nedelja nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Aneli je takođe pre nego što je ušla u rijaliti imala još jedan ljubavni brodolom, kad je saznala da je njen partner Asmin Durdžić u vezi sa Stanijom Dobrojević.

Aneli Ahmić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom "Elite" i Stanija i Asmin su došli da se suoče sa njom, a iako je u trim momentima Janjuš bio njena velika podrška, izgleda da se to promenilo. Naime, na društvenim mrežama je svima zapalo za oko da je Durdžić "lajkovao" Janjuševu fotografiju koju je podelio nakon napuštanja rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš
foto: instagram/mali_janjus

Mnoge je ovo ostavilo u šoku, jer su ipak izneli brojne uvrede tokom trajanja najgledanijeg rijalitija, a po svemu sudeći ratne sekire su zakopane.

Bonus video:

07:11

Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić

(Espreso/Pink/A.N/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.