Čak 2 bivša zatvorenika u Eliti 8? Pojavio se spisak učesnika koji će vas frapirati, da li je ovo moguće?
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

KO BI REKAO?

Čak 2 bivša zatvorenika u Eliti 8? Pojavio se spisak učesnika koji će vas frapirati, da li je ovo moguće?

Najnovije informacije patosiraju

Objavljeno: 08:35h

Nedavno je završena sedma sezona "Zadruge 7 Elita" u kojoj je pobedu odnela Anita Stanojlović, a uskoro kreće i osma sezona ovog rijalitija.

Sve oči su uprte u buduće stanare pomenutog rijaliti programa, a spisak potencijalnih učesnika se pojavio na Fejsbuk stranici posvećenoj Eliti 8. Mnoga od imena na pomenutom spisku su već dobro poznata širokoj publici.

Anita Stanojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sudeći po spisku, ponovo ćemo gledati Anu Spasojević, Uroša Stanića, popularnog Gastoza koji je nedavno izašao iz zatvora, bivši zatvorenik Zvezdana Slavnića, ali i Alberta Galorinija, Slađanu Lazić, Natašu Radan, Situ Ahmić, Aleksandru Jakšić, Meli Lakića, Aleksandra, Mariju Jokić i Ivanu Keneski.

Naime, kada su se pojavile spekulacije da Kulići prodaju kuću u Nišu zbog njenog duga od 150.000 evra, Marija je otkrila da dug plaća učešćem u sledećoj sezoni.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sledećim učešćem - rekla je Marija Kulić, a domaći mediji pišu da je Miljana Kulić prva sigurna takmičarka u ovom rijalitiju.

Počinje i "Farma"

Inače, Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović najavio je povratak rijaliti šou programa "Farma" na male ekrane.

Naime, "Zadruga", a ove godine pod nazivom "Elita", već sedam godina se emituje na televiziji Pink i najavljena je osma sezona.

Bonus video:

00:05

Bata Kanda proslavio rođendan

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.